Θεοδωρόπουλος: Η ξεχωριστή αναφορά και η μεταγραφή


Αντώνης Τσιράκης

Θεοδωρόπουλος: Η ξεχωριστή αναφορά και η μεταγραφή


Είναι από τους… άσους που έβγαλε ο Άκης Μάντζιος από το μανίκι του ο Κώστας Θεοδωρόπουλος. Ένας παίκτης που λίγο έλειψε να τεθεί στο περιθώριο, όταν αποκτήθηκε και ο Νταμίρ Κάχριμαν.

Τότε δεν έμοιαζε απίθανο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Τώρα δεν μοιάζει πιθανό να βγει από την ενδεκάδα. Μετά το διπλό στη Νέα Σμύρνη ο τεχνικός της Λαμίας έκανε ξεχωριστή αναφορά στον παίκτη του. Δεν το συνηθίζει να μιλάει μεμονωμένα εάν δεν έχει δεχτεί σχετική ερώτηση. Αυτό από μόνο του κάτι δείχνει.

Ο Θεοδωρόπουλος ήταν ένα στοίχημα για όλους όταν τέθηκε το θέμα με τον Μάρκο Βελλίδη. Πιθανότατα να ήταν ένα στοίχημα και για τον ίδιο τον παίκτη το να πάρει την ευκαιρία και να αποδείξει σε όλους πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Τελικά η στήριξη σε αυτόν δικαιώνει το κλαμπ και το προπονητικό τιμ.

Παρεμπιπτόντως, έχουν να το λένε στην ομάδα πως ο Γιάννης Πλαβούκος τον βοήθησε να βελτιωθεί σε αυτό το χρονικό διάστημα. Δούλεψε αρκετά μαζί του και τα αποτελέσματα φαίνεται. Να σημειωθεί, μάλιστα, πως με τέτοιες εμφανίσεις γίνεται ολοένα και πιο πιθανό το να μην αποκτηθεί τερματοφύλακας. Με τους Κάχριμαν και Παναγιώτη Κάτσικα από πίσω, η τριάδα κρίνεται ικανοποιητική. Μοναδικό παραθυράκι το να μπορέσει να πάει κάπου ο τελευταίος ή να βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην αγορά.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras