×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αγγέλου: «Είναι μια πρόκληση για εμένα»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Αγγέλου: «Είναι μια πρόκληση για εμένα»


Ο Βαγγέλης Αγγέλου παρουσιάστηκε επίσημα από την Λάρισα και μίλησε για τη νέα του πρόκληση με την ομάδα από την Θεσσαλία. 

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Αγγέλου είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια αυτή, γιατί πραγματικά είναι μια οικογένεια αυτή η ομάδα. Είναι μια πρόκληση γιατί ο αθλητισμός είναι μια πρόκληση και είναι ο χώρος εκείνος που σου αρέσει να δοκιμάζεσαι και να δοκιμάζεις τα όρια σου και να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που τολμούν.

Τη σημερινή εποχή δεν είναι μόνο δύσκολη η θέση της ομάδας, είναι σχεδόν όλα τα πράγματα δύσκολα. Άρα λοιπόν υπάρχει και ένα μήνυμα σε αυτή τη προσπάθεια και μέσω του κ. Ριζούλη εγώ το εισέπραξα και ήταν τόσο αυθεντικό και ξεκάθαρο, ώστε όταν σου λέει ένας άνθρωπος σε μια εποχή που γύρω μας όλα είναι όχι τόσο εύκολα, ότι θέλω να κάνω αυτό και για τη πόλη και γιατί το πιστεύω και θέλω και έστω και με μισό βαθμό να διεκδικήσω αυτή τη προσπάθεια, νομίζω πως είναι μια πρόκληση που είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και για τους υπόλοιπους ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο”

Αγγέλου: “Πολλές φορές η δουλειά του προπονητή είναι σαν του τερματοφύλακα”

Και συνέχισε λέγοντας: “Αυτό το οποίο είπα χθες και στη πρώτη μου δήλωση, είναι πολύ καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις να μιλάς λιγότερο και να δείχνεις αυτό που κάνεις. Μια πρώτη εκτίμηση αν και υπάρχει στη ζωή, το μυαλό σου δεν πρέπει να το εμπιστεύεσαι ποτέ, αυτό που πρέπει να εμπιστεύεσαι είναι η καρδιά σου και στη καρδιά κατοικεί και ο Θεός αλλά και η αντίθετη περίπτωση από τον Θεό. Νομίζω πως εδώ υπάρχει η καρδιά και αυτή θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε και στους παίκτες και να εναρμονιστούμε και εμείς όλοι μαζί”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο κατά πόσο εύκολο ή δύσκολη είναι η δουλειά του προπονητή: “Δεν είναι εύκολη η δουλειά, αλλά δεν είναι και δύσκολη. Σίγουρα όμως θα πάρουμε στα χέρια μας αυτήν την πρόκληση και με τη βοήθεια του Θεού, θα προσπαθήσουμε με στοχευμένα βήματα που θα προέρχονται από τον διάλογο και από την αρμοδιότητα ρόλων, να προχωρήσουμε πολύ προσεκτικά σε ένα χτίσιμο μιας δομής που να υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά ώστε να ακουμπήσουμε αυτήν την προσπάθεια.

Είδα την προσπάθεια την οποία έχει κάνει ο κ. Φραγκιάς, ότι η δουλειά του προπονητή είναι πολλές φορές σαν του τερματοφύλακα στα πέναλτι και εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του”.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα