Λάρισα: Επιβεβαίωση, δικός της ο Μούρτος


Μαντώ Καψάλη

Λάρισα: Επιβεβαίωση, δικός της ο Μούρτος


Η Λάρισα συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Basket League και στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Μούρτου.

Το Sportime σας είχε ενημερώσει από τις 18/8 για την μετακόμιση του Σπύρου Μούρτου στη Λάρισα.

Η ανακοίνωση από την ΚΑΕ αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Μούρτου. Γεννήθηκε στις 5/12/90 στην Ιτέα Φωκίδας, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην τοπική ομάδα.
Το 2007 αποκτήθηκε από τον Άρη στον οποίο αγωνίστηκε έως το 2018, στον οποίο διετέλεσε και αρχηγός. Ο ύψους 1.99 μ. forward το καλοκαίρι του 2018 μεταγράφηκε στον Ήφαιστο Λήμνου όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια.
Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα νέων της χώρας μας το 2010.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Μούρτου. Γεννήθηκε στις 5/12/90 στην Ιτέα Φωκίδας, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην τοπική ομάδα. Το 2007 αποκτήθηκε από τον Άρη στον οποίο αγωνίστηκε έως το 2018, στον οποίο διετέλεσε και αρχηγός. Ο ύψους 1.99 μ. forward το καλοκαίρι του 2018 μεταγράφηκε στον Ήφαιστο Λήμνου όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα νέων της χώρας μας το 2010. #larisabc #larissa #larissabasketball

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα (@kae_larisa) στις


Sportime Extras