×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λάρισα: Προπόνηση στο κλειστό της Αγιάς (pic)


    Μαντώ Καψάλη

Λάρισα: Προπόνηση στο κλειστό της Αγιάς (pic)


Η Λάρισα συνεχίζει την προετοιμασία της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Basket League και οι παίκτες με το προπονητικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την εταιρεία του προέδρου.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ αναφέρει:

“Στο κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς έγινε η προπόνηση της ΚΑΕ Λάρισα σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία ιστορική αναδρομή.

Πριν την προπόνηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο επισκέφτηκαν την rizoulis group, εταιρεία που ανήκει στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Ριζούλη και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις.

Στην συνέχεια η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο, ενώ πριν την επιστροφή της στη Λάρισα η ομάδα γευμάτισε στο “κτήμα Νεφέλη”, χορηγό του συλλόγου”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Προπόνηση στην Αγιά Στο κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς έγινε η προπόνηση της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία ιστορική αναδρομή. Πριν την προπόνηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο επισκέφτηκαν την rizoulis group, εταιρεία που ανήκει στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Ριζούλη και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις. Στην συνέχεια η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο, ενώ πριν την επιστροφή της στη Λάρισα η ομάδα γευμάτισε στο “κτήμα Νεφέλη”, χορηγό του συλλόγου. #larisabc #larissa #larissabasketball

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα (@kae_larisa) στις

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα