Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα βρίσκεται στην Λάρισα την επόμενη εβδομάδα και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θοδωρή Ριζούλη, για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Σηκώνουν τα μανίκια στην Λάρισα από την επόμενη εβδομάδα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα βρίσκεται στην Λάρισα την επόμενη εβδομάδα και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θοδωρή Ριζούλη, για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα περιμένει και το αυριανό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ (θα επικυρωθούν και επίσημα όλες οι αλλαγές που θα γίνουν στη νέα σεζόν στην Basket League, με πρώτη και καλύτερη φυσικά την θεσμοθέτηση κριτηρίων συμμετοχής στην κατηγορία) για να ξεκινήσει σιγά σιγά να οργανώνει την επόμενη μέρα.

Ετσι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι Ριζούλης και Αγγέλου θα βάλουν τις πρώτες βάσεις για την σεζόν 2020-21.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Λάρισα:

«Από την επόμενη εβδομάδα η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ αρχίζει να βάζει τις βάσεις για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Αφού ολοκληρωθεί το αυριανό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά στο νέο πρωτάθλημα, θα αρχίσει και ο σχεδιασμός της λαρισινής ομάδας.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα βρίσκεται στην Λάρισα και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ κ. Θοδωρή Ριζούλη και τους συνεργάτες του, ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας βάσει των νέων δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί.

Σχεδιασμός, που ως βασικό συστατικό θα έχει το οικογενειακό κλίμα, καθώς και την αγωνιστική και οικονομική υγεία της ομάδας».