×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παρκς: Γίνεται Κύπριος ο παραλίγο Ινδονήσιος!!!


    Νίκος Μπουρλάκης

Παρκς: Γίνεται Κύπριος ο παραλίγο Ινδονήσιος!!!


Με 13,1 πόντους και 8,9 ριμπάουντ ο Τερέλ Παρκς είναι από τα πιο… δυνατά χαρτιά της Λάρισας στην Basket League. Κι οπωσδήποτε ένας από τους καλύτερους Αμερικανούς που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Με το Κυπριακό διαβατήριο που αναμένεται σύντομα να αποκτήσει, θα ανοίξει κι άλλες πόρτες (π.χ. στην Ισπανία) και θα αυξήσει το κασέ του.

Το Sportime αποκαλύπτει ότι ο σέντερ της Λάρισας, Τερέλ Παρκς, σύντομα θα είναι Κύπριος. Και φυσικά θα αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της χώρας.

Ασφαλώς πρόκειται για μια εξέλιξη πολύ θετική για τον παίκτη. Ο Παρκς που ήταν εκ των κορυφαίων στο διπλό της Λάρισας στην Ρόδο με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, θα δει να ανοίγουν πόρτες καλύτερων πρωταθλημάτων. Κι αυτό θα ανεβάσει, αυτόματα και το κασέ του.

Για να σας εξηγήσουμε: Στην Ισπανία επιτρέπονται δύο μη Ευρωπαίοι και… απεριόριστοι Ευρωπαίοι σε κάθε ομάδα. Αρα ο Κύπριος Παρκς μπορεί να βρει θέση παντού.

Πέραν τούτων όμως υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο στην περίπτωση του Παρκς. Οπως αποκαλύπτει το Sportime πρόσφατα έγινε πρόταση στην Λάρισα από την… Εθνική ομάδα της Ινδονησίας!!!

Γιατί δεν έγινε Ινδονήσιος!!!

Τι ακριβώς συνέβη; Ως γνωστόν, η Ινδονησία, μαζί με την Ιαπωνία και τις Φιλιππίνες θα διοργανώσουν το Παγκοσμιο Κύπελλο του 2023.

Μόνο που επειδή οι Ινδονήσιοι δεν έχουν να επιδείξουν κάτι στο μπάσκετ, η FIBA είναι αυστηρή: Δεν προκρίνονται αυτόματα, ως διοργανωτές, στην τελική φάση! Θα πρέπει να αγωνιστούν στο Πανασιατικό του 2021 και να τερματίσουν στην πρώτη δεκάδα ώστε να περάσουν στο Παγκόσμιο.

Και κάπως έτσι προετοιμάζονται. Εχουν βάλει την Εθνική ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας ώστε να… μοντάρεται. Και ήθελαν τον Παρκς προκειμένου να του δώσουν υπηκοότητα και να τους βοηθήσει.

Ο Παρκς όμως, ορθώς εκτίμησε ότι το να… χαθεί στην Ινδονησία αυτή τη στιγμή δεν θα ήταν πολύ καλό για την καριέρα του.

Και κάπως έτσι θα γίνει Κύπριος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ινδονήσιοι προσέφεραν 200 χιλιάδες στον Παρκς και 50 χιλιάδες στην Λάρισα ώστε να αποκτήσουν τον παίκτη. Μόνο που ο Παρκς δεν το δέχτηκε.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα