Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε ότι αποχωρούν έξι παίκτες


Αποχωρήσεων συνέχεια… Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε πως παρελθόν από το ρόστερ του αποτελούν έξι παίκτες. Όλα τα διαζύγια ήταν αναμενόμενα.

Είχαμε ενημερώσει καιρό πριν πως θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. Αυτό επιβεβαιώνεται, αφού τίτλοι τέλους έπεσαν και με Σάββα Τσαμπούρη, Γιώργο Ζησόπουλο, Ντράγκος Μπαλαουρού, Μάρκο Στανόγεβιτς, Λενί Νανζίς και Μάρκο Μαρκόφσκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συνεχίζεται η αναμενόμενη από τη διοίκηση ανανέωση του ρόστερ μετά τη μη επιτυχημένη περσινή χρονιά.

Συγκεκριμένα τους προτάθηκε και έλυσαν τα συμβόλαια τους οι Nangis, Stanojevic, Balauru και Markovski.

Καθώς και δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι περσινοί αρχηγοί της ομάδας Τσαμπούρης Σάββας και Ζησόπουλος Γιώργος, τα συμβόλαια των όποιων λήγουν στις 30/06/2019, τους οποίους ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα προσφορά τους και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια με υγεία και επιτυχίες».

Από εκεί και πέρα, κάποιοι έχουν βρει ήδη την επόμενη ομάδα τους. Ο Τσαμπούρης επέστρεψε στη Νέα Σαλαμίνα, όπως ανακοινώθηκε, ενώ ο Γιώργος Ζησόπουλος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime.

Από τους τέσσερις ξένους που μένουν ελεύθεροι, εκείνος που ψάχνεται περισσότερο για να παραμείνει στα μέρη μας είναι ο Μαρκόφσκι. Στην Ελλάδα, άλλωστε, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ο Σέρβος φορ. Τέλος, ο Λεβαδειακός αναμένεται να κλείσει σύντομα προπονητή. Έτσι θα γίνει και η αρχή για τη νέα σεζόν.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news