Live η εκδίκηση της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Ξεκινάει σε λίγα λεπτά η εκδίκαση της υπόθεσης της φερόμενης πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, έπειτα από την εισήγηση σκάνδαλο της ΕΕΑ για υποβιβασμό των δύο ομάδων.

ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της φερόμενης πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, έπειτα από την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό των δύο ομάδων.

Το Sportime.gr σας μετέφερε όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης.

Την ΠΑΕ Ξάνθη εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Δασκαλάκης, Σορίνα Παπαδοπούλου, Χριστοδούλου, Δετσαρίδης, Στράτος

Ο κύριος Δασκαλάκης ήταν ο νομικός του κυρίου Πανόπουλου και ο κύριος Χριστοδούλου του κυρίου Συγγελίδη.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έδωσαν το «παρών» οι δικηγόροι Τάκης Μπαλτάκος, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, Λάμπρος Μπίρδας.

Για τον Ολυμπιακό ήταν οι Λίνα Σουλούκου, Δημήτρης Καρπετόπουλος, Ιάκωβος Βενιέρης, Αθανάσιος Τσιρωνάς.
Διαβάστε το live της εκδίκασης, όπως σας το παρουσίασε το sportime.gr…
Μπαλτάκος: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμεί να διεξαχθεί η δίκη, επειδή ακούστηκαν πολλά. Δεν πρόκειται να ζητήσουμε αναβολή και περιμένουμε την εκδίκαση.
Στην αίθουσα και ο Αλέξης Κούγιας με μικρή καθυστέρηση.
Καρπετόπουλος Ολυμπιακός: Παρεμβαίνουμε για τη διασφάλιση της επιβολής των ποινών, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς.
Κούγιας, ΑΕΛ: Η ΑΕΛ παρεμβαίνει κατά της Ξάνθης και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπέρ της καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ζητούμε να γίνει δεκτή η απόφαση της ΕΕΑ και να επιβληθούν οι ποινές για τις παρεμβάσεις που έχουν χαρακτηριστεί βαρείες.
Σε περίπτωση πολυιδιοκτησίας πλήττεται η καθαρότητα του πρωταθλήματος για όλες τις ομάδες. Υπάρχει δεδικασμένο με υπόθεση της Κασσιόπης. Θέλουμε να μην επανελεγχθεί το πόρισμα της ΕΕΑ αλλά να γίνει δεκτό ως έχει.
Σε εκείνο το σημείο, η παρέμβαση Μπαλτάκου φέρνει ένταση με τον Κούγια!!!
Κούγιας: Ηρέμησε λίγο, έβγαινες στον ΣΚΑΙ και μίλαγες.
Μπαλτάκος: Στον ΣΚΑΙ και πολύ καλά έκανα. Μπαίνει στην ουσία κύριε πρόεδρε.
Κούγιας: Γραφικότητες δεν θέλουμε εδώ.
Μπαλτάκος: Εξορία δεν θέλουμε, εξορία.
Κούγιας: «Δεν μπορείτε να εξετάσετε την ουσία της υπόθεσης, έτσι θα οδηγήσετε σε κατάλυση μια ανεξάρτητη αρχή. Η σημερινή διαδικασία, είναι διαδικασία της επιβολής ποινών. Η τροπολογία της κυβέρνησης δεν μπορεί να ισχύσει, η διαδικασία είναι σε εξέλιξη».
Μπαλτάκος: «Ζητάμε να αποβληθούν οι παρεμβαίνουσες ομάδες, τα έγγραφα δεν έχουν υπογραφή – πληρεξούσιο έγγραφο των δύο ΠΑΕ. Η ΑΕΛ δεν έχει απόφαση από ΔΣ, ο Ολυμπιακός έχει έγγραφο με υπογραφή Αγραφιώτη μόνο. Μη νομότυπη υπογραφή λοιπόν, των δύο παρεμβάσεων. Ζητούμε να ληφθεί απόφαση ως προς το νομότυπο της υπογραφής των εγγράφων».
Μπίρδας, ΠΑΟΚ: Ζητάμε να μην συμμετέχουν περαιτέρω στη διαδικασία. Το διαιτητικό δικαστήριο πρόσφατα, στην υπόθεση Άρη – Ντουρμισάι, είχε αποβάλει τον Άρη που είχε κάνει πρόσθετη παρέμβαση (προσκομίζει την απόφαση).
Δετσαρίδης, Ξάνθη: Επιτρέπεται η παρέμβαση μόνο υπέρ εγκαλούμενου, δεν είμαστε εδώ σε αυτή τη διαδικασία. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον πρέπει να είναι ενεστώς και δω δεν υπάρχει ενεστώς. Ο Ολυμπιακός αναφέρεται συμμετοχή της Ξάνθης στα πλέι οφ και τώρα αυτό δεν ισχύει.

Κούγιας: Η ΑΕΛ παρεμβαίνει γιατί θεωρεί ότι υπάρχει μία διαρκής περίπτωση πολυιδιοκτησίας, υπέρ του Ολυμπιακού, υπέρ του καταγγέλοντος μιλάμε.

Μπίρδας (ΠΑΟΚ): “Σύμφωνα με ΚΑΠ απαγορεύονται ποινές που δεν προβλέπονται στο καταστατικό της ΕΠΟ και δεν αναφέρονται στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου”.

Ο κύριος Μπίρδας διαβάζει διατάξεις για να επιχειρηματολογήσει για την τοποθέτηση του.

Μπίρδας, ΠΑΟΚ: Αν καταλογιστεί παράβαση, κατά την άποψη των καθηγητών εμπορικού δικαίου που είναι εδώ, δεν υπάρχει καν υπόθεση, ούτε καν παράβαση. Πρέπει να κηρυχθεί απαράδεκτη η Πειθαρχική Δίωξη και να μας διώξετε. Δεν υπάρχει πουθενά στους κανονισμούς αυτό και να μας απαλλάξετε. Η ΕΕΑ δεν ήταν μόνο παράτυπη η σύνθεση της. Ήταν και η διαδικασία απίστευτη. Με μέλη της Επιτροπής να βγαίνουν στις τηλεοράσεις. εσάς κυρία Πρόεδρε δεν σας είδα σε κανένα κανάλι. Απίστευτα πράγματα.

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Πουθενά δεν υπάρχει άρθρο με ποινές για πολυιδιοκτησία στον πειθαρχικό κώδικα ή τον ΚΑΠ. Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στους κανονισμούς με την πολυιδιοκτησία.Δευτερος ισχυρισμός μας έχει να κάνει με την δυνατότητα παρέμβασης σας. Τα δικαιοδοτικά όργανα είναι σαφές, είναι όργανα διαιτησίας. Το 2016 τροποποίησε τον πειθαρχικό κώδικα και εβαλε ρητή αναφορά ότι οι προϋποθέσεις της ΕΕΑ εξετάζονται στην ουσία. Η τρίτη ενσταση μας είναι ότι η όλη διαδικασία προχώρησε με μη νόμιμη λειτουργία της ΕΕΑ που θα την κρίνουν τα πολιτικά δικαστήρια και με χρησιμοποίηση μη νόμιμμων μέσων. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις μεροληψίας. 102 ώρες μετά την υποβολή των υπομνημάτων, την ώρα του αγώνα με τον Βόλο βγήκε η απόφαση. Υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες μεροληψίας. Σε εκπομπή έχουν γίνει καταγγελίες για δωροδοκία μέλος της ΕΕΑ σε άλλη απόφαση, βέβαια.

Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Το 2016 άλλαξε ο κανονισμός, και στις 13/12 η πρόεδρος του Πειθαρχικού οργάνου τότε είχε πει ότι η έκθεση της ΕΕΑ δεν μπορεί να έχει δεσμευτικό χαρακτήρα.

Πρόεδρος: Την έχω μελετήσει την απόφαση αυτή.

Μπαλτάκος: Το σύνταγμα λέει ότι η ΕΕΑ δεν μπορεί να είναι δικαιοδοτικό όργανο, ότι η δικαιοσύνη απονέμεται από τακτικούς δικαστές. Το ίδιο το Σύνταγμα λεέι ότι δεν μπορείτε να επικυρώσετε πράξη δικαιοδοτικής αρχής, απαγορεύεται από το Σύνταγμα.

Μπαλτάκος: Η τροπολογία δεν λέει δεσμία απόφαση, δεν θα υπάρξει ποτέ. Στη Ρουμανία του Τσαουσέσκου υπήρχε, τώρα όχι. Επίσης, γίνεται λόγος για έκθεση της Επιτροπής. Σας ρωτώ κυρία πρόεδρε, αν υποθέσουμε ότι ο εισαγγελέας ασκήσει δίωξη και έρθει σε ποινικό δικαστήριο απόφαση της επιτροπής σας, ο εισαγγελέας δεν θα προτείνει και θα πάμε επί της ποινής άρα αγορεύσατε επί της ποινής; Πως είναι δυνατόν να αποφασίζει ένα όργανο εκτελεστικής εξουσίας σα να μιλάμε για πριν από τη γαλλική επανάσταση.

Δετσαρίδης (Ξάνθη) : Πως μια διοικητική επιτροπή θα δεσμεύσει δικαιοδοτικό όργανο; Αν δεν αποφασίζετε εσείς στην ουσία, τότε έχετε υποχρέωση τα πολιτικά δικαστήρια. Αν αποφασίζετε στην ουσία τότε καλώς συνεχίζετε.

Αθανάσιος Τσιρωνάς (Ολυμπιακός) : Τέθηκαν 2 ζητήματα, το ένα αφορά ποιοι κανόνες εφαρμόζονται και το δεύτερο με τη δεσμευτικότητα της απόφασης της ΕΕΑ.

Η κυρία Σουλούκου αναφέρεται στο άρθρο 30 περί πολυϊδιοκτησίας, το οποίο όταν τροποποιήθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, το είχε ψηφίσει ως μέλος της και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκατσης.

Σουλούκου: Η προσφυγή ΠΑΟΚ και Ξάνθης στα αστικά δικαστήρια είναι παράνομη.Τι μας λένε ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη; Ότι μπορούν να παραβιάζουν τους κανονισμούς και να έχουν το ακαταδίωκτο; Εσείς ως όργανο, τι μέσα και με ποια όπλα θα κρίνετε τη διαδικασία; Μπορείτε να ελέγξετε το μετοχολόγιο; Μπορείτε να ζητήσετε άρση απορρήτων; Δεν υπάρχει ημερομηνία για εκδίκαση.

Απαντούν οι νομικοί του ΠΑΟΚ
: Υπάρχει ημερομηνία για 2 Απριλίου σ.σ. τότε θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ από τα πολιτικά δικαστήρια.

Μαυρομμάτης: Αυτό που μας λένε ότι το πόρισμα της ΕΕΑ δεν θα κριθεί πουθενά σε κανένα. Είπαμε ότι δεν θέλουμε αναβολή της υπόθεσης. Θέλουμε να δικαστούμε στην ουσία,. Αν κρίνετε ότι δεν μπορείτε, τότε μπορείτε να πείτε ότι αναβάλετε μέχρι να δικαστεί η υπόθεση στα πολιτικά δικαστήρια. Δεν καταθέσαμε τα χαρτιά της προσφυγής γιατί δεν μας τα ζητήσατε;

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ και Ξάνθη δεν ζήτησε τροποποίηση του νόμου, η κυβέρνηση το έκανε για να υπάρχει κοινωνική ηρεμία. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην ομιλία του έκανε λόγο για γνωμοδότηση. Ο Ολυμπιακός δεν λέει αν είναι δεσμευτική η εισήγηση. Που θα πρέπει να πάμε εμείς;

Χριστοδούλου, Ξάνθης: Αναφερόμαστε σε δηλώσεις συκοφαντικές για επιχειρηματίες μόνο και μόνο επειδή εδώ είναι παρόντες δημοσιογράφοι. Διακρίνω μια αγωνία να μην μπούμε στην ουσία, αν ισχύουν αυτά από Ολυμπιακός και ΑΕΛ γιατί φοβούνται να μπούμε στην ουσία αυτό που ακούγεται για κακουργηματικές πράξεις αλλά αόριστα και με ενδείξεις. Έχω μία ερώτηση. Αν δεν έχετε τα στοιχεία, η υπόθεση είναι ανέλεγκτη. Αν υπάρχουν τα στοιχεία που αποδεικνύουν πολυϊδιοκτησία, τα έχετε στο φάκελο από την έρευνα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και μπορείτε να τα ελέγξετε. Αν δεν υπάρχουν στον φάκελο της ΕΕΑ, τότε δεν υπάρχει υπόθεση.

Χατζησαββάογλου, Ολυμπιακός: Αυτό που λέει η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι το εξης: ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω παρένθετων προσώπων, της rfa, δύναται να ασκεί, να έχει δικαίωμα διοίκησης μέσω της θυγατρικής της rfa, της vialand στην Ξάνθη.Αρκεί να αποδειχθεί η σύνδεση vialand με Ξάνθη και με rfa. Αν θεμελιωθούν αυτές οι δύο συνδέσεις, θεμελιώνεται και η κατηγορία.Αποδείχθηκε όχι ότι απλά υπάρχει σύνδεση στη διοίκηση και λειτουργία της Ξάνθης, ότι την ελέγχει τη διοίκηση της Ξάνθης. Ο νόμος λέει “αρκεί να έχει δικαίωμα επί της διοικήσεως. Τα περιουσιακά στοιχεία της vialand, προπονητικό κέντρο και ξενώνες , έχουν μισθωθεί στην Ξάνθη. Μόνο η Ξάνθη. Είναι τόσο σημαντικές οι σχέσεις που οι συμβάσεις μίσθωσεις είναι μη ακυρώσιμες. Οι ξενώνες, το κέντρο που προπονείται η Ξάνθη, είναι το κέντρο της vialand όπου αν δεν κάνω λάος αγωνίζονται και οι ακαδημίες. Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διοικητική διάρθρωση.Οι δύο εταιρείες έχουν τον ίδιο διευθύνοντα σύμβουλο, τον κ. Πιαλόγλου. Ο Καλπαζίδης ποτέ δεν ήρθε να πει κάτι. Ούτε το πόθεν έσχες του, που βρήκε τα λεφτά. Ο Ανισίμοφ είναι αποδεδειγμένα παιδί που ανδρώθηκε στον όμιλο και συνδέεται με τον όμιλο. Υπάρχει και ένα δάνειο που βγήκε στη δημοσιότητα, πως αυτός ο άνθρωπος, το πρώτο του μέρισμα το εμβάζει σε λογαριασμό της dimera που έχει τον ΠΑΟΚ, 6.8 εκατ, ευρω.Αγοράζει ομολογίες του ΠΑΟΚ που μπορεί να τις μετατρέψει σε μετοχές. Επίσης ένα άλλο θεμα που πρέπει να ερευνήσετε αν αποφασίσετε να μπείτε στην ουσία, η εταιρία του κυρίου έχει την ίδια έδρα με τη dimera στην ΚύπροΑυτός ο έμμεσος έλεγχος ασκείται δια παρενθέτου προσώπου. Θα σας πάω στον αστικό κώδικα. παρένθετο πρόσωπο είναι αυτό που δεν επιθυμεί να εμφανιστεί και να αποκρύψει το αποτέλεσμα που παράγει. Το ποιος είναι παρένθετο πρόσωπο μπορεί να μας πει και ο εμπορικός νόμος”.

Βενιέρης, Ολυμπιακός: Υπάρχει παράδοση ότι είναι συνδεδεμένη η rfa με την dimera. Παίρνεις μέρισμα και δίνεις 7 εκατ. για να πληρώσεις δάνειο του ΠΑΟΚ. Οι εταιρείες έχουν την ίδια έδρα, ίδιο προσωπικό και ξεχνούν ότι αυτά αρκούν για άρση αυτοτέλειας του νομικού προσώπου. Υποτιμούν το δάνειο και ξεχνούν ότι ο νόμος μιλάει για έλεγχο.Βενιέρης, Ολυμπιακός: Το άρθρο 69 λέει ότι αν υπάρχει άμεσος ή έμμεσος έλεγχος υπάρχει παράβαση, τελεία. Υπάρχει άμεση σύνδεση, αυτό θεωρούμε”.

Κούγιας: «Όλα αυτά τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και δεν χρειάζεται ταλαιπωρία για να τα αξιοποιήσει κάποιος. Όσον αφορά στα ουσιαστικά θέματα η σχετική παράγραφος αναφέρεται ότι βασίζεται στο πόρισμα ελέγχου. Εσείς διαβάζετε το πόρισμα ελέγχου και εσείς μετά το μεταβάλλετε σε κύρωση. Επιμένω σε αυτήν την διαδικασία».

Κούγιας: «Από τον Μάρτιο του 2015 έχω τα συμβόλαια μεταβιβάσεως. Το 51% του ΠΑΣ. Ανέφερα πως είναι ο συνέταιρος του Συγγελίδη. Δεν έχω συμβόλαια μεταβιβάσεως ούτε του Βόλου ούτε άλλων σε σχέση με τον ΠΑΟΚ».

Γίνεται μνεία τώρα για την υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου και του Αχιλλέα Μπέου. Αναφορά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατσάς, ΠΑΟΚ: Ο Ολυμπιακός δέχεται ότι η Ξάνθη είχε θυγατρική εταιρία που ήλεγχε τα προπονητικά κέντρα που έκαναν προπονήσεις οι έφηβοι. Τι άλλο έχει η vialand; Γραφεία, που μισθώνει στην Ξάνθη. Η σχέση είναι ανύπαρκτη άρ η υπόθεση ανύπαρκτη, εντελώς ανύπαρκτη.
Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Ο Ολυμπιακός λέει ότι η vialand έχει το δικαίωμα να διορίζει το ΔΣ. Όχι δεν το έχει αφού οι μετοχές ανήκουν σε Πανόπουλο και Συγγελίδη, το 94%. Λέει ότι η vialand έχει το δικαίωμα να ασκεί επιρροή στην Ξάνθη; Πώς το ασκεί; Είναι σα να λέμε ότι οι πατάτες ασκούν κυριαρχικά στο μανάβη! Δεν είναι δυνατόν αυτός που εκμισθώνει γραφεία να ελέγχει τις αποφάσεις του ΔΣ. Αυτός που νοικιάζει τα γραφεία στην Σούπερ Λιγκ ασκεί κυριαρχική επιρρροή επί των αποφάσεων της;
Μπαλτάκος, ΠΑΟΚ: Ξέρει κανείς ότι αν το ρωτήσεις τον Συγγελίδη πόσες εταιρείες έχει, δεν ξέρει να απαντήσει. Μπορεί να πει κανείς ότι ο Νιάρχος είναι αχυράνθρωπος του Ωνάση; Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού επειδή στη νέα τους είναι νέοι, ο αδερφός του Συγγελίδη, ο Γιάννης παλιά ήταν πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, είχε και το 10% των μετοχών.
Τον λόγο πήρε ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης, για τον ΠΑΟΚ λέγοντας:
Ποιές είναι οι σχέσεις των δύο ομάδων που δημιουγούν εντυπώσεις. Ο Ζίφκοβιτς ήταν στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του. Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε την Ξάνθη ως όφειλε; Ο Λεβαντόφσκι έπαιξε αντίπαλος της Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου. Αν και πότε ανακοινώνεται μια μεταγραφή είναι θέμα των δύο ΠΑΕ. Ο Μελιόπουλος αποκτήθηκε Γενάρη 2019, μεγάλο ταλέντο, έμεινε έι μήνες δανεικός στην ομάδα του και ανακοινώθηκε από μας όταν ενσωματώθηκε.
Ο Φασίδης αποκτήθηκε καλοκαίρι 2019 και έμεινε στην ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά συμβόλαια και έχει δανείσει πολλούς παίκτες. ΚΑι στην ΑΕΛ δώσαμε δύο παίκτες και τώρα είναι εναντίον μας. Τον καθιστά αυτό παρένθετο πρόσωπο; Δώσαμε και μια λίστα δανεικών του Ολυμπιακού. Οι σχέσεις ΠΑΟΚ – Ξάνθης δεν ξεφεύγει από όρια νομιμότητας, ούτε από τα συνιθισμένα.
Και συνέχισε: Ο Ολυμπιακός για Κλιγκόπουλο έδωσε 300.000 ευρώ και μετά πήγε Αιγινιακό. Να πούμε για Γιάννη Μασούρα που πήγε σε Πανιώνιο και Λάρισα. Τι έκανε ο Ολυμπιακός. Η ΕΕΑ νομιμοποίησε παράνομα την παρουσία του Ολυμπιακού και έπαιρνε ο Ολυμπιακός τα έγραφα και τα δημοσιοποιούσε. Η ΕΕΑ ζήτησε από Λίγκα ζήτησε στοιχεία για σχέσεις ΠΑΟΚ – Ξάνθης, τα έστειλε, τα πήρε ο Ολυμπιακός και αμέσως δημοσιοποιήθηκαν.
Ο λόγος πλέον περνάει στην Ξάνθη.
Χριστοδούλου, Ξάνθης: Δεν μπορώ να μην αναφερθω σε ορισμένα γεγονότα που θα βοηθήσουν να φωτίσουν ορισμένες γωνίες της υπόθεσης. Όταν κληθήκαμε στην ΕΕΑ η πολυιδιοκτησία δεν ήταν στο κατηγορητήριο. Πρέπει πάση θυσία να αποδειχθεί η πολυιδιοκτησια, τι ακούσαμε; Η καταγγελία ξεκίνησε με ένα ρεπορτάζ για τον ανηψιό του Σαββίδη. Τρίτου βαθμού συγγενής με πρόεδρο και με τον ιδιοκτήτη 4ου βαθμού. Ότι αγόρασε vialand, ότι τα γήπεδα ανήκουν στη vialand και επειδύ μπορεί να προκαλέσει ασφυξία η vialand υπάρχει διασύνδεση.
Λέγανε ότι τα ακίνητα αυτά ήταν ζωτικής σημασίας για την ΠΑΕ. Αν προπονούνται οι ακαδημίες, ακούστε τι μας λένε, ότι τα γήπεδα που προπονούνται οι ακαδημίες του Ολυμιακού ανήκουν στην intrakat. Όταν ανήκαν, ο Κόκκαλης ασκούσε επιρροή στον Ολυμπιακό.
Χριστοδούλου, Ξάνθης: Είναι συκοφαντικοί ισχυρισμοί, επιφυλασσόμαστε ρητά.Ποια είναι τα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, είπε κάτι ωραίο ο κ. Μπαλτάκος για Νιάρχο και Ωνάση, προσπαθούν να δέσουν πράγματα που δεν δένουν μεταξύ τους.

Κανένας δεν στάθηκε στα αποδεικτικά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν στο υπό κρίση πόρισμα. Κανένας δεν στάθηκε στον ΕΝΦΙΑ όπου προκύπτει η αξία του ακινήτου.Δεν άκουσα ότι τα παρένθετα πρόσωπα ενήργησαν κατά τρόπο που είναι σαφές ότι ενεργούσαν σαν παρένθετα πρόσωπα.

Δεν άκουσα από Ολυμπιακό ότι από αυτό το στοιχείο ή συγκεκριμένη απόφαση της ΠΑΕ ελήφθη υπό κράτους επηρεασμού.

Μαυρομμάτης, ΠΑΟΚ: Το μόνο που θέλουν είναι να πάρουν τα έγγραφα και να τα κάνουν φύλο και φτερό. Το μόνο που θα κάνουν είναι να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία. Είναι δυνατόν να τους δώσετε το μετοχολογιο μας. Αμφισβητείται ότι κάποια έγγραφα μόλις δώθηκαν στην ΕΕΑ βγήκαν στην δημοσιότητα. Δεν μνημόνευσα κάποιο πρόσωπο.

Προθεσμία για υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή το μεσημέρι στις 12.00

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram