×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

365 μέρες: Σαρώνει το ανεκδιήγητο σοφτ πορνό του Netflix (vid)


    Γεωργία Τσιαρλή

365 μέρες: Σαρώνει το ανεκδιήγητο σοφτ πορνό του Netflix (vid). Πάρα πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια πολωνοαγγλική ταινία, το «365...


Πάρα πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια πολωνοαγγλική ταινία, το «365 dni» ή «365 days» του Netflix που είναι άκρως ερωτική και βίαια.

Πρόκειται για την πολωνική ταινία «365 μέρες», που αυτή τη στιγμή είναι #1 σε όλα τα Netflix στον κόσμο και πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην πλατφόρμα, παρά το ότι έχει μόλις συμπληρώσει τρεις μέρες προβολής. Θυμίζει πάρα πολύ το «Fifty Shades of Grey».

Εξαιτίας των τολμηρών σεξουαλικών σκηνών και ειδικά μιας που αγγίζει το hardcore, η ταινία έχει προκαλέσει χαμό στα social media, ενώ στο εφηβικό / νεανικό TikTok το hashtag #365Days (και το σχετικό video) έχει ήδη φτάσει τα 150 εκατομμύρια views.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπυροπούλου: Ζαλίζει το μπούστο της Queen Dina (pics)

Το κεντρικό στόρι της ταινίας εξελίσσεται στην Σικελία, όπου η Laura (Anna Maria Sieklucka), η οποία έχει πάει διακοπές με το σύντροφό της, προκειμένου να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Την ημέρα των 29ων γενεθλίων της, όμως, πέφτει θύμα απαγωγής από τον αρχηγό της σιτσιλιάνικης μαφίας, τον Don Massimo Torricelli (Michele Morrone).

Ο Massimo δίνει στο θύμα του 365 ημέρες μέχρι να τον ερωτευτεί και να μείνει για πάντα μαζί του. Η Anna Maria Sieklucka αρχικά δεν θέλει να συμμετάσχει στις ερωτικές φαντασιώσεις του Massimo, αλλά όσο περισσότερο μένει μαζί του, τόσο περισσότερο τον ερωτεύεται.

Οι αντιρρήσεις ήρθαν κυρίως γιατί στην ταινία ωραιοποιείται μια εγκληματική πράξη, όπως η απαγωγή της πρωταγωνίστριας από τη Mafia ενώ πολλοί χαρακτηρίζουν άθλιο το σενάριο και ότι το μόνο που κάνει είναι να ντύνει τις άγριες σκηνές σεξ.


Τελευταία Νέα