42 βαθμοί: Διαδοχικές ανατροπές, μυστικές σχέσεις, αναπάντητα ερωτήματα. Αυτό είναι το νέο ερωτικό- ψυχολογικό θρίλερ οκτώ επεισοδίων.

Όλες οι εξελίξεις ερωτικό - ψυχολογικό θρίλερ του ANT1, 42 βαθμοί.

42 βαθμοί: Διαδοχικές ανατροπές, μυστικές σχέσεις, αναπάντητα ερωτήματα. Αυτό είναι το νέο ερωτικό- ψυχολογικό θρίλερ οκτώ επεισοδίων του ΑΝΤ1, με το φινάλε να αναμένεται συγκλονιστικό.

Όπως έχουμε δει λοιπόν, την μέρα του μνημόσυνου η Άννα βρίσκεται νεκρή ακριβώς στο ίδιο σημείο που είχε βρεθεί η μητέρα της. Η τοπική αστυνομία αναλαμβάνει να λύσει την υπόθεση. Με πολλές καταθέσεις φαίνεται πως κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό από πίσω χωρίς όμως να υπάρχουν αποδείξεις αν η Άννα αυτοκτόνησε η δολοφονήθηκε.

Πίσω στην κηδεία, ο αστυνομικός παίρνει τα αποτελέσματα της νεκροψίας όπου βρίσκουν DNA στα νύχια της Άννας. Το πόρισμα δείχνει καθαρά πως ανήκει στην Λένα, η οποία αμέσως συλλαμβάνεται.

Τα όσα ανακοινώνει η αστυνομία προκαλούν σοκ στον πατέρα της Άννας που δεν γνώριζε τίποτα. Ο ίδιος βρίσκει στοιχεία πως η Άννα είχε μπλέξει σε κύκλωμα μαστροπείας και συγκεκριμένα σε ένας σκάφος στο νησί, με τους ενόχους τελικά να «πληρώνουν».

Παράλληλα, η Καίτη αποκαλύπτει στον αστυνόμο όσα έγιναν με την Άννα που τελικά ήταν αυτοκτονία, καθώς και όλα τα μυστικά της οικογένειας που την βάραιναν τόσο καιρό.

Το φινάλε αναμένεται να συνδυαστεί με άλλη μια δολοφονία. Αρχικά η Λένα μαθαίνει πως αυτός που την ενοχοποίησε για τον φόνο της μητέρας της τότε, ήταν ο Νίκος.

Μιλώντας μαζί του, θυμάται πως αυτός ήταν που έσπρωξε την μητέρα της τότε. Έτσι, τον σκοτώνει αφού και ο ίδιος κατάλαβε πως όλα είχαν τελειώσει και προσπάθησε να την σκοτώσει.

Διαβάστε επίσης:

42 βαθμοί: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια – Η ιστορία και η υπόθεση του ερωτικού θρίλερ που παίζει στον ANT1

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο