Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η Νίτσα αποκαλύπτει στον Στρατή ποιος κακοποιούσε την Ζέτα

Δείτε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» από τα επόμενα επεισόδια.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Δυναμικά συνεχίζεται η σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» με την τηλεθέαση να βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Η προειδοποίηση του Στρατή για όσα πρόκειται να έρθουν τρομάζει τόσο τους δικούς του ανθρώπους όσο και τη Ζέτα η οποία ανησυχεί για αυτόν. Οι δυο τους δραπετεύουν για λίγο μακριά από όλους και εκείνος της κάνει ερωτική εξομολόγηση για πρώτη φορά.

Ο Χρήστος συνεχίζει να είναι εξοργισμένος ψάχνοντας λύσεις ενάντια του Στρατή. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τον κατευνάσει είναι η κόρη του Εύη η οποία αποφασίζει να παραμείνει στο Αγρίνιο με βασική προϋπόθεση να συναντηθεί με τον θείο της Αλέξανδρο.

Ο Στέλιος δέχεται σήμα από τα κεντρικά και το μέλλον του στο Αγρίνιο τίθεται υπό αμφισβήτηση. Η μετάθεση που του έρχεται τον βγάζει εκτός εαυτού και ζητάει τον λογαριασμό από τον Χρήστο. Απελπισμένος θα ζητήσει τη βοήθεια του Θοδωράκη Πασσαλίδη.

Η Εύη συναντιέται με τον Αλέξανδρο και πλέον μπερδεύεται ακόμη περισσότερο αναφορικά με τις σχέσεις που είχε ο θείος της με τους γονείς της. Η Αγλαΐα απελπίζεται από την επίθεση του Μίλτου και πλέον βλέπει καθαρά ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του. Ο Τάσος βλέποντας την κατάσταση του Μίλτου κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία.

Ο Αλέξανδρος συνεχίζει να ερευνά τον θάνατο της αδερφής του καθώς είναι πεπεισμένος ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω και ψάχνει στην τροχαία τον φάκελό της.

Στο μεταξύ η ένταση στο μαγαζί μεγαλώνει με τη Νίτσα και τη Ζέτα να συγκρούονται κι άλλο κάτι το οποίο θα οδηγήσει σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της Ζέτας. Η Νίτσα θα αποκαλύψει στον Στρατή αυτό που έμαθε. Η Ζέτα κακοποιούταν από τον τραγουδιστή Γιάννη Ντόκο.

Ο Στρατής αποφασίζει να μείνει μαζί με την κοπέλα προσέχοντας όμως ταυτόχρονα παραπάνω και ψάχνει να βρει λύσεις όπως τον συμβουλεύει η Διαμάντω. Αγνοεί ωστόσο το παιχνίδι που έχει στήσει πίσω από την πλάτη του ο δικηγόρος Παπαδόπουλος ο οποίος τον πιέζει να πουλήσει το μαγαζί του.

Για όλες τις εξελίξεις από τη «Νύχτα» και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Εξοργισμένος κόσμος ζητά την αποφυλάκιση του Στρατή

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο – Η Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου