MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Άλκης έτοιμος να κάνει φόνο

Διαβάστε με κάθε λεπτομέρεια πώς θα εξελιχθεί η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»
Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Άλκης έτοιμος να κάνει φόνο

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Διαβάστε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς του ALPHA που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Αναλυτικά:

Η προθεσμία που έχει ορίσει ο Διαγόρας πανικοβάλλει τον Χρήστο και τον αναγκάζει να αναζητήσει χέρι βοηθείας στον Στρατή.

Η Μαρίνα αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον ιστό που πλέκεται με ταχύτητα γύρω της, ενώ η Φωτεινή αποφασίζει να μοιραστεί το οικογενειακό μυστικό με την Εύη.

Ο Σταματιάδης με τον Αλέξανδρο καταλαβαίνουν πως είναι η στιγμή να κινηθούν κι αυτοί.

Παράλληλα, η εσωτερική πάλη του Άλκη τον οδηγεί στην αγαπημένη του Εύη, αλλά τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει έρχονται το ένα μετά το άλλο και είναι πλέον σκληρά.

Στο μεταξύ, η ανησυχία της Διαμάντως για τον Νικολάκη επαληθεύεται και η γενναία απόφασή της να αποκαλύψει όσα γνωρίζει, την οδηγούν στον εφιάλτη που δεν θα μπορούσε ποτέ να αντέξει.

Ο Διαγόρας φαίνεται πως κρατά πια στα χέρια του όλα τα δυνατά χαρτιά.

Το στόμα της Διαμάντως κλείνει και ο Στρατής εισπράττοντας την οργή της αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σε όλα με τον δικό του τρόπο.

Η Εύη, από την άλλη, κομματιάζει την καρδιά του Άλκη και τον σπρώχνει να παραδοθεί στη σκοτεινή του πλευρά.

Η Ζέτα μάταια αγωνίζεται να συνεφέρει τον Στρατή και η ανησυχία απλώνεται σε ολόκληρο το πλήρωμα του «Ονείρου».

Παράλληλα, οι κινήσεις του Στέλιου δείχνουν να φέρνουν αποτέλεσμα, την ίδια στιγμή που η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στη μοίρα της.

Ο Άλκης εξαφανίζεται από προσώπου γης και ενώ όλοι τον αναζητούν, η Διαμάντω απομένει να σπαράζει για την αναπάντεχη συμφορά, προσπαθώντας ταυτόχρονα να συνεφέρει το παιδί της.

Ο Αλέξανδρος, ο τελευταίος στον οποίο αποκαλύπτεται η παρουσία της ολοζώντανης Μαρίνας, οδηγείται στο να καταλάβει με οδυνηρό τρόπο όσα αδυνατούσε ως τώρα και να πέσει σε μια ανέλπιστη αγκαλιά, αυτή του Ντίνου.

Η αποκάλυψη της Ζέτας στη Βάσω αλλάζει δραματικά τα πράγματα για τον Χρήστο.

Ενώ η Εύη αγωνίζεται να βρει τρόπο για να προστατεύσει τη μητέρα της, ο Στρατής, εκτός εαυτού, θα θελήσει να δώσει τη δική του λύση, που όμως φέρνει τη Μαρίνα σε απόσταση βολής από τον Άλκη που καραδοκεί.

*Για περισσότερα μιντιακά νέα και spoilers επισκεφθείτε το mediatime.gr

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει»

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

?>