Από το κανάλι του MEGA αναμένεται να βλέπουμε την Κατερίνα Καραβάτου την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το STAR Channel.

Από το κανάλι του MEGA αναμένεται να βλέπουμε την Κατερίνα Καραβάτου την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Από το κανάλι του MEGA αναμένεται να βλέπουμε την Κατερίνα Καραβάτου την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, μετά την αποχώρησή της από το STAR Channel.

Το MEGA Cannel σκοπεύει να ενισχύσει τη μεσημεριανή ζώνη και το Σαββατοκύριακο και έτσι μετά την συμφωνία του με την Ελένη Μενεγάκη για το καθημερινό πρόγραμμα, αναμένεται να προσθέσει στο δυναμικό του και την Κατερίνα Καραβάτου.

Κι αυτό καθώς οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν ότι θα αποτελέσει ένα καλό «χαρτί» απέναντι στο Καλύτερα δεν γίνεται της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Από μεριάς της η Κατερίνα Καραβάτου θα προτιμούσε μετά το τέλος των «Στην φωλια των Κου Κου» να μην κάνει πάλι καθημερινό πρωινό. Αυτός, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, ήταν και ο λόγος που δεν προχώρησε το σύντομο φλερτ που είχε με το Open.

Και έτσι το κανάλι αποφάσισε να μη δώσει το Style Wars στην Μπέτυ Μαγγίρα, για το οποίο συζητούσε από τον Ιούνιο, αλλά να της αναθέσει την πρωινή ζώνη.

Στις πρώτες συζητήσεις που έκανε η Καραβάτου με το MEGA εισηγήθηκε, όπως αναφέρει το znews.gr να έχει δίπλα της τον Στέφανο Κωνσταντινίδη με τον οποίο συνεργάστηκαν τέσσερα χρόνια στο Star. Η τηλεοπτική χημεία που έχουν είναι πολύ χρήσιμη σε μια εκπομπή που στήνεται ουσιαστικά από το μηδέν κι αυτό μια έμπειρη παρουσιάστρια, όπως είναι η Κατερίνα, το γνωρίζει καλά.

Οριστικές αποφάσεις για την εκπομπή αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης:

GNTM spoiler: Ο Σκουλός αποκαλύπτει τα πάντα για τα γυρίσματα και τα μοντέλα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θύελλα αντιδράσεων για τον αστρολογικό χάρτη της Καρολάιν απο τη Λίτσα Πατέρα

Συγκέντρωση – Σύνταγμα: Αντιχριστιανικό μένος – Ξαφνικά άρχισαν να… ενοχλούνται και από τους σταυρούς που κρατούν οι διαδηλωτές!