Άγιος Παΐσιος: Τότε ξεκινάει πάλι η σειρά του Mega - O δεύτερος κύκλος που θα καθηλώσει

Προ των πυλών η επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς για τον Άγιο Παΐσιο στο κανάλι του Mega.

Άγιος Παΐσιος: Έτοιμη να επιστρέψει στους δέκτες είναι η τηλεοπτική σειρά του Mega, από τα φάρασα στον ουρανό, για τον βίο του Αγίου Παΐσιου που καθήλωσε με τον πρώτο της κύκλο και σάρωσε τα πάντα στην τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Πλέον το τηλεοπτικό κοινό μετράει αντίστροφα για να παρακολουθήσει και τον δεύτερο κύκλο της σειράς, κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα όπως αποκάλυψε και ο σκηνοθέτης της, Στάμος Τσάμης σε συνέντευξη του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσάμης δήλωσε πως η δεύτερη σεζόν είναι προ των πυλών και μέσα από αυτήν, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τον βίο ενός από τους πιο σημαντικούς Αγίους της σύγχρονης εποχής, του Οσίου Παΐσιου του Αγιορείτου.

Άγιος Παΐσιος: O δεύτερος κύκλος που θα καθηλώσει

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα μας παρουσιάσει τον ασκητικό βίο του Άγιου Παΐσιου, το μεγαλείο της πνευματικότητάς του και τη προσφορά του στην ανθρωπότητα.

Συγκεκριμένα, του χρόνου θα παρακολουθήσουμε: Τον ασκητικό του βίο στο Άγιο Όρος, θα επισκεφτούμε ξανά την Κόνιτσα όπου το 1958 άρχισε η ανακαίνιση και η ανοικοδόμηση της Ιεράς Μονής Σταμίου, την παραμονή του Αγίου στο κελί Αγίων Γαλακτίωνος και επιστήμης στο Σινά το 1962, την επιστροφή του στο Άγιο Όρος και το κελί του στη Παναγούδα.

Η σειρά μάλιστα θα φτάσει μέχρι και την κοίμηση του Αγιου Παΐσιου.  Από τη νοσηλεία του στη Θεσσαλονίκη μέχρι και το ησυχαστήριο της Σουρωτής το 1994 εκεί όπου κοιμήθηκε ο Άγιος και βρίσκεται ο τάφος του, τον οποίο προσκυνούν καθημερινά χιλιάδες πιστοί.

Όσον αφορά τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και επειδή άπαντες θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δεν αποκλείεται να τον δούμε να προβάλλεται στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν ενώ πάντα υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι να μην προβληθούν όλα τα επεισόδια και η σειρά να λάβει ένα μικρό κομμάτι της μεθεπόμενης χρονιάς.