MEDIA

Άγρια Γη: Αυτή είναι η σκληρή ιστορία του Νικόλα

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη νέα τηλεοπτική σειρά που αναμένεται να συγκλονίσει.
Άγρια Γη: Αυτή είναι η σκληρή ιστορία του Νικόλα

Η νέα δραματική σειρά Άγρια Γη κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στις οθόνες μας και αναμένεται να καθηλώσει τον κόσμο.

Το νέο project του ΣΚΑΪ αναμένεται να μπει δυναμικά στην τηλεθέαση, να ανατρέψει τα πάντα και να αλλάξει τις ισορροπίες τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η νέα σειρά που πρόσφατα έκανε ακόμη μια μεταγραφή από τον Σασμό, θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (19/9, 18:50) και θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλα ονόματα συμμετέχουν σε αυτή, όπως Ζέτα Δούκα, Στέφανο Μιχαήλ, Μαρία Ζορμπά, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστη Τζιόβα, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Χριστόδουλο Στυλιανού, Γιώργο Κοσκορέλλο, Σόφη Ζαννίνου, Νικολέτα Βλαβιανού, Θανάση Πατριαρχέα, Νίκο Αρβανίτη, Ελενα Μαρσίδου, Στράτο Τζώρτζογλου και τον Νικόλα Βασιλειάδη.

Άγρια Γη: Η σκληρή ιστορία του Νικόλα

Η ιστορία ξεκινάει πριν από 28 ολόκληρα χρόνια, όταν ο δεκάχρονος τότε Νικόλας, γιος του Πέτρου Γαλάνη που είναι ιδιοκτήτης του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», απαγάγεται μπροστά στα μάτια της εξάχρονης φίλης του Ελπίδας.

Τα χρόνια περνούν και φτάνουμε στο σήμερα, όπου η Ελπίδα είναι πλέον παντρεμένη με τον Στέφανο και και μητέρα του Κωστή.

Η «Άγρια Πλαγιά» πέρασε από τα χέρια του πατέρα του Νικόλα στην μητέρα της Όλγα Γρίβα που ήταν η γραμματέας του Πέτρου Γαλάνη. Η Όλγα παντρεύτηκε αμέσως μετά την απαγωγή του Νικόλα τον Αντώνη και έφερε στον κόσμο τον γιο τους Αλέξη.

Παρά το ότι η Ελπίδα «έφτιαξε» τη ζωή της, δεν ξέχασε ποτέ τον παιδικό της φίλο, Νικόλα. Αυτός, επιστρέφει και δρα με νέο όνομα. Ως Άρns επιστρέφει λοιπόν στη γενέτειρά του για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που ενορχήστρωσε την απαγωγή του, του στέρησε τους γονείς του και σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή του. Μόνο που ο άνθρωπος αυτόs είναι η Όλγα, η μητέρα τηs Ελπίδαs, τηs παιδική του φίληs, την οποία συναντά τυχαία και ερωτεύεται. Η Όλγα πλέον έχει στην κατοχή τηs το σπίτι και τα κτήματα τηs οικογένειας του Άρη, έχει κλέψει τη ζωή που κανονικά ανήκε στον ίδιο και την οικογένειά του και διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία για εκδίκηση για να διεξάγει τον προσωπικό του πόλεμο και τον έρωτα.

Ο Άρης Μάρκου είναι επαγγελματίας στρατιώτης και πηγαίνει σε αποστολές στην Αφρική, πέφτει όμως σε ενέδρα και τραυματίζεται στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή του συναδέλφου και φίλου του, Μάνου. Οι εφιάλτες του παρελθόντος όμως δεν τον έχουν αφήσει ποτέ. Εφιάλτες οι οποίοι σύντομα θα «ζωντανέψουν».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγρια Γη: Αυτή είναι η σκληρή ιστορία του Νικόλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα