MEDIA

Άγρια Γη: Άρχισαν τα γυρίσματα νέας σειράς του ΣΚΑΪ – Οι πρώτες εικόνες

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη» και μας έρχονται οι πρώτες φωτογραφίες από την παραγωγή να μας βάλουν στο κλίμα.
Άγρια Γη: Άρχισαν τα γυρίσματα νέας σειράς του ΣΚΑΪ – Οι πρώτες εικόνες

Η νέα σειρά Άγρια Γη έρχεται για να κάνει τη διαφορά στη μυθοπλασία από την αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ήδη τα γυρίσματα για το νέο σήριαλ του ΣΚΑΪ έχουν αρχίσει.

Το σενάριο της δραματικής σειράς που ο τίτλος της συνδυάζει τις «Άγριες Μέλισσες» με τη «Γη της ελιάς» – δύο σειρές που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό- υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου όπως σας ενημέρωσε  το Sportime εδώ και μέρες.

Άγρια Γη: Η συναρπαστική υπόθεση

Η ιστορία ξεκινά πριν από 28 χρόνια. Ο Νικόλαs 10 ετών απάγεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια τηs καλύτερήs του φίληs, τηs 6xpovns τότε Ελπίδας, που δεν μπορεί να αντιδράσει. Λεπτά αργότερα, η κάμερα επιστρέφει στο σήμερα, όπου ο Νικόλαs ζει και δρα με νέο όνομα.

Ως Άρns επιστρέφει λοιπόν στη γενέτειρά του για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που ενορχήστρωσε την απα-γωγή του, του στέρησε τους γονείς του και σημάδειμε ανεξίτηλα τη ζωή του.

Μόνο που ο άνθρωπος αυτόs είναι η Ολγα, η μητέρα τηs Ελπίδαs, τηs παιδική του φίληs, την οποία συναντά τυχαία και ερωτεύεται. Η Ολγα πλέον έχει στην κατοχή τηs το σπίτι και τα κτήματα τηs οικογένειας του Αρη, έχει κλέψει τη ζωή που κανονικά ανήκε στον ίδιο και την οικογένειά του και διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία για εκδίκηση για να διεξάγει τον προσωπικό του πόλεμο και τον έρωτα.

Ο Άρηs εγκαταλείπει την καριέρα του στον στρατό και τη συμμετοχή του στην ειρηνευτική δύναμη στην Αφρική για να διεξάγει τον προσωπικό του πόλεμο. Έναν πόλεμο στον οποίο δεν γνωρίζει ακόμα αν ο έρωτας θα σταθεί εχθρός ή σύμμαχος.

Πότε θα προβάλλεται και τα δυνατά ονόματα που θα πρωταγωνιστούν

Η σειρά Θα προβάλλεται, όπωs όλα δείχνουν, στην απογευματινή ζώνη του καναλιού και Θα την πλαισιώνει μια ομάδα κορυφαίων ηθοποιών. Μεταξύ των πρωταγωνιστών Θα δούμε τους Ζέτα Δούκα, Στέφανο Μιχαήλ, Μαρία Ζορμπά, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστη Τζιόβα, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Χριστόδουλο Στυλιανού, Γιώργο Κοσκορέλλο, Σόφη Ζαννίνου, Νι κολέπα Βλαβιανού, Θανάση Πατριαρχέα, Νίκο Αρβανίτη, Ελενα Μαρσίδου, Στράτο Τζώρτζογλου και τον Νικόλα Βασιλειάδη.

Δείτε παρακάτω εικόνες από τα πρώτα γυρίσματα που έχουν να κάνουν με αγρό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγρια Γη: Άρχισαν τα γυρίσματα νέας σειράς του ΣΚΑΪ – Οι πρώτες εικόνες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.