MEDIA

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Άγρια σύγκρουση Όλγας – Ελπίδας για το Νικόλα

Ο Άρης αποφασίζει να φύγει από το κτήμα και η Όλγα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει - Ο έρωτάς της δεν κρύβεται.
Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Άγρια σύγκρουση Όλγας – Ελπίδας για το Νικόλα

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Πολύπλοκές καταστάσεις στη συνέχεια της σειράς «Άγρια Γη», την οποία παρακολουθούμε από το ΣΚΑΪ και είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όμως μαρτυρά η τηλεθέαση.

Έχετε ήδη διαβάσει στο Sportime για την ανατροπή στην «Άγρια γη» με Στέφανο και Άρη που είναι αδέρφια, αλλά και για την απάτη της Όλγας την οποία έμαθε ο Γιώργος.

Η εξέταση DNA καταρρακώνει τον Άρη, ο οποίος αποφασίζει να φύγει από το κτήμα, προκειμένου να μην είναι κοντά στην Ελπίδα. Εκείνη νιώθει προδομένη και συγκρούεται μαζί του.

Παράλληλα, κατηγορεί τη μητέρα της οτι γνωρίζει τι απέγινε ο Νικόλας και της το κρύβει. Η Όλγα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Άρη και του προτείνει να πληρώσει τα έξοδά της θεραπείας του Μάνου, με αντάλλαγμα εκείνος να μην παραιτηθεί.

Στο μεταξύ ο Γιώργος αρχίζει να βρίσκει στοιχεία για την εξαφάνιση του Νικόλα. Ο Μιχάλης, που το γνωρίζει, ανησυχεί. Η δημοσίευση φωτογραφιών της Όλγας με τον Γιώργο τη στρέφει κατά του Αντώνη. Σύντομα όμως μαθαίνει ποιος είναι ο υπεύθυνος κι ένα νέο «μέτωπο» ανοίγει για εκείνη.

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης ζητά από την Όλγα να χωρίσουν

Ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα να βρει τη μνήμη της, χωρίς να γνωρίζει πως η Όλγα έχει σοβαρούς λόγους να μην το θέλει αυτό. Ο Κωστής παρουσιάζει πρόοδο κι αυτό γλυκαίνει τον πόνο της Ελπίδας. Ο Μάνος αρνείται την οικονομική βοήθειά της Όλγας, αλλά ο Άρης αποφασίζει κρυφά να φυλάξει τα χρήματα για τη θεραπεία του.

Ο Αντώνης ζητά διαζύγιο, ενώ η Όλγα εκδηλώνεται ερωτικά στον Άρη, ο οποίος προσπαθεί να την αποφύγει. Ο Θωμάς ανακαλύπτει σοκαρισμένος την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου.

Η Ελπίδα από τη μία πλευρά αισιοδοξεί για την υγεία του Κωστή και, από την άλλη μελαγχολεί, καθώς απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από τον Άρη.

Άγρια γη: Το τρέιλερ για το επεισόδια της Πέμπτης (13/10/2022) που θα προβληθεί στις 18:50

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

?>