MEDIA

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Η Όλγα πέφτει στην παγίδα του Άρη – Ο Μιχάλης «φυτεύει» σουγιά στον Χρήστο

Δείτε λεπτομέρειες για το μέλλον της σειράς «Άγρια Γη» - Ο Άρης πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον στόχο του
Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Η Όλγα πέφτει στην παγίδα του Άρη – Ο Μιχάλης «φυτεύει» σουγιά στον Χρήστο

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Διαβάστε αναλυτικά ποια θα είναι η εξέλιξη της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ που προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 18:50.

Ο Άρης αποφασίζει να κάνει μια παρανομία, προκειμένου να μάθει στοιχεία για τον χαμένο αδερφό του.

Η Όλγα και η Ελπίδα λαμβάνουν κάποια παράξενα κομμάτια από ένα παζλ.

Ο αποστολέας είναι άγνωστος, γεγονός που τις ανησυχεί. Η Όλγα ζητάει από τον Γιώργο να βρει ποιος τα στέλνει.

Ο Στέφανος πιστεύει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον Άρη και την Ελπίδα και του επιτίθεται.

Εκείνον, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει τι απέγινε ο μικρός του αδερφός, ο Λεωνίδας, ο οποίος, όταν απήγαγαν τον ίδιο, ήταν μόλις 2 ετών.

Μια πληροφορία που του δίνει ο θετός πατέρας του, ο Μιχάλης, αναπτερώνει το ηθικό του.

Στο μεταξύ, η Ελπίδα μοιράζεται τα προβλήματά της με την αδερφική της φίλη Ρένα, η οποία περνά δύσκολα με τον Λουκά.

Θολωμένος από τη ζήλεια του, ο Στέφανος ζητάει από την Όλγα να διώξει από το κτήμα τον Άρη, κάτι βέβαια που εκείνη δεν κάνει.

Η Ελπίδα βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς ο γιος της, αντιδρώντας στην απόφασή της να χωρίσει με τον πατέρα του, αρνείται να κάνει φυσιοθεραπείες.

Ο Άρης συνεχίζει να στέλνει, ανώνυμα, κομμάτια παζλ από παλιές φωτογραφίες σε εκείνη και τη μητέρα της.

Η Ελπίδα θεωρεί πως πρόκειται για κάποια κακόγουστη φάρσα, όμως, η Όλγα έχει αρχίσει να ανησυχεί πολύ, αφού είναι σίγουρη ότι η απειλή πλησιάζει.

Ο πατέρας του Στέφανου, ο Θωμάς, παρακαλεί τον Αλέξη να βοηθήσει ως δικηγόρος έναν φίλο του σε μια αγοραπωλησία.

Η Ρένα δέχεται την πρόταση της Ελπίδας και πηγαίνει να μείνει στον ξενώνα τους. Κι ενώ η Όλγα πιέζει τον Γιώργο να βρει στοιχεία για την οικογένεια του Άρη, ο Χρήστος επικοινωνεί μαζί της και της ζητά να τον βγάλει από τη φυλακή! Εκείνη δέχεται.

Ο Άρης, όμως, τον προλαβαίνει και τον απειλεί ευθέως, στην περίπτωση που θα τον προδώσει στην Όλγα.

Ο Άρης γνωρίζεται με τον γιο της Ελπίδας, τον Κωστή, και τον πείθει να κάνει την απαραίτητη θεραπεία. Αυτό, αλλά και μια στημένη αυτοθυσία του υπέρ της Όλγας, θα την κάνουν να τον εμπιστευθεί περισσότερο.

Μια παράβλεψη του Αλέξη ζημιώνει τον πελάτη που του είχε ζητήσει να ελέγξει μια αγοραπωλησία του, με τραγικές συνέπειες.

Ο Στέφανος αποδεικνύεται πολύτιμος σύμμαχός του, αφού τον βοηθάει να ξεφορτωθεί το πτώμα. Αυτό που δεν γνωρίζει, όμως, είναι ότι έχει κρατήσει το ματωμένο του πουκάμισο και τον δίσκο από την κάμερα που δείχνει το θύμα να μπαίνει στο γραφείο.

Ο Μιχάλης δεν καταφέρνει να βρει στοιχεία για τον μικρό αδερφό του Άρη, ενώ εκείνος βλέπει ότι εγκαθιστούν κάμερες έξω από το γραφείο της Όλγας και προβληματίζεται για το πώς θα μπει μέσα. Ζητάει κρυφά τη βοήθεια ενός παλιού φίλου του θετού πατέρα.

Η Ελπίδα λέει στον Αλέξη να προχωρήσει τις διαδικασίες με το διαζύγιο, αλλά εκείνος, με προτροπή του Στέφανου, της λέει να το ξανασκεφτεί, θυμώνοντάς την…

Τότε, ο Μιχάλης «φυτεύει» έναν σουγιά στον Χρήστο για να τον στείλει στην απομόνωση και να στρέψει τις υποψίες του στην Όλγα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Άγρια γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

Το trailer του σημερινού επεισοδίου της σειράς «Άγρια Γη»

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

?>