MEDIA

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος κρατά όμηρο τον Βλάσση – Μάνος και Νάντια κοιμούνται μαζί

Διαβάστε για όλα όσα θα γίνουν στη συνέχεια της σειράς «Άγρια γη» στα επόμενα επεισόδια.
Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος κρατά όμηρο τον Βλάσση – Μάνος και Νάντια κοιμούνται μαζί

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Άγρια Γη, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΙ.

Η σειρά έχει δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό και ανεβαίνει σταδιακά στην τηλεθέαση.

Όπως διαβάσατε στο sportime, ο Άρης οδηγεί την Όλγα στη φυλακή και η Ελπίδα είναι «ράκος».

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος κρατά όμηρο τον Βλάσση – Μάνος και Νάντια κοιμούνται μαζί

Η Όλγα, φοβούμενη τον Χρήστο, ζητάει την προστασία του Άρη ενώ ταυτόχρονα ένα στοιχείο την κάνει να υποπτευθεί ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Ελπίδα. Κι ενώ η Ελπίδα ζει κρυφά στιγμές ευτυχίας με τον Άρη, έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με κάτι, που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη της σε εκείνον. Ο Στέφανος, λόγω της ζήλιας του για την Ελπίδα, συνεχίζει να έχει κόντρα με τον Βλάσση, και ανοίγει και νέο μέτωπο με την Όλγα, κατηγορώντας την ευθέως για τη Μυρτώ. Εν τω μεταξύ, ο Βλάσσης προσεγγίζει την Όλγα προσφέροντας της μια χρήσιμη πληροφορία σχετικά με τη Μυρτώ. Ο Γιώργος αποκαλύπτει στη Νάντια ότι γνωρίζει την πραγματική της δουλειά. Ο Μάνος και ο Μιχάλης είναι στο Τελ Αβίβ για την επέμβαση του Μάνου και η αγωνία όλων κορυφώνεται, ενώ παράλληλα, η Άννα επισκέπτεται τον Αλέξη και η συμπεριφορά του τη σοκάρει. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τη Μυρτώ, ο Άρης τη συναντά για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Η συνάντηση μάνας – γιου πυροδοτεί νέες εξελίξεις στην Άγρια Πλαγιά.

Η Ελπίδα με τον Άρη νιώθουν πολύ ερωτευμένοι και το εκφράζουν ο ένας στον άλλον. Η Όλγα, απ’ την άλλη, καταλαβαίνει την κρυφή τους σχέση και δυσαρεστείται. Παράλληλα, η εξαφάνιση της Μυρτώς, τους έχει αναστατώσει όλους και την ψάχνουν. Ο Γιώργος ομολογεί στη Νάντια την απογοήτευσή του για το παρελθόν της κι εκείνη φεύγει ηττημένη ενώ ο Μάνος ανακοινώνει τα καλά νέα της υγείας του στον Άρη και την Ελπίδα, που ανυπομονούν για την επιστροφή του. Ο Άρης με τον Βαγγέλη καταστρώνουν ένα σχέδιο και η απάτη του Βλάσση αποκαλύπτεται στον Γρηγόρη και τον Θωμά. Μια αδιαθεσία της Μυρτώς, θα τη φέρει για πρώτη φορά κοντά και στους δυο γιους της. Ο Βλάσσης συνεχίζει τους εκβιασμούς του, αλλά ο Μάνος, που επιστρέφει, του επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Όλγα ζητά απ’ την Ελπίδα να χωρίσει τον Άρη και την στριμώχνει μπροστά στον Κωστή.

H Ελπίδα έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Κωστής ακούει μία συζήτησή της με την Όλγα, που η Ελπίδα παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον Άρη. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, όταν ο Κωστής το εκμυστηρευτεί στον Στέφανο. Ο Στέφανος, με τη σειρά του, πικραμένος, θα πλησιάσει ερωτικά την Κατερίνα, κάτι που φαίνεται να το μετανιώνει αμέσως, σε αντίθεση με την Κατερίνα, που πιστεύει πως επιτέλους βρήκε ανταπόκριση στον έρωτά της. Ο Βλάσσης ζητάει λεφτά από την Όλγα για να της αποκαλύψει ποιος είναι ο αληθινός Νικόλας Γαλάνης, ενώ ταυτόχρονα εκβιάζει τον Άρη για να μην της μιλήσει και τον Θωμά για να μην αποκαλύψει το μυστικό, του ποιος πραγματικά είναι ο Στέφανος. Ο Μάνος επιστρέφει μετά την επιτυχή επέμβαση και βλέπει για πρώτη φορά την Άννα και τη Νάντια. Η Άννα φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις για τη σχέση τους, ενώ το πάρτι υποδοχής για τον Μάνο έχει μια απρόοπτη εξέλιξη που θα τον σοκάρει. Η Μυρτώ εξακολουθεί να κρύβεται από την Όλγα, στην αποθήκη που την επισκέπτονται με προφυλάξεις Στέφανος και Άρης, Ο Χρήστος αναγκάζει τη Ρόζα να τον οδηγήσει στην Όλγα. Η Όλγα παγώνει όταν τον βλέπει απειλητικό, μπροστά της.

Η επόμενη μέρα του πάρτι στο σπίτι του Άρη βρίσκει τον Μάνο και τη Νάντια να έχουν κοιμηθεί μαζί. Η κατάσταση ομηρίας της Ρόζας από τον Χρήστο λήγει επεισοδιακά, οδηγεί όμως σε νέα σύγκρουση της Ρόζας με την Όλγα. Ο Άρης κι η Ελπίδα συνεχίζουν να ζουν κρυφά τον έρωτά τους, αλλά η Ελπίδα νιώθει τύψεις, επειδή λέει ψέματα στον Κωστή. Παράλληλα, ο Άρης ψάχνει εναγωνίως τον Βλάσση, αλλά δεν μπορεί να τον βρει. Υποψιάζεται ότι η Όλγα έχει ήδη μάθει από εκείνον την πραγματική ταυτότητά του. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος αναλαμβάνει δράση και εφαρμόζει ένα παράτολμο σχέδιο, προκειμένου να βγάλει τον Βλάσση από τη μέση, ενώ ο Χρήστος κινδυνεύει να συλληφθεί και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη. Κι ενώ ο Αλέξης ανακοινώνει στην Ελπίδα πως αποφάσισε να φύγει από τον τόπο τους και να κάνει μια νέα αρχή, η Κατερίνα, μετά την απόρριψη του Στέφανου, φεύγει από το ιατρείο. Την περιμένει όμως κι άλλη απογοήτευση, αυτή τη φορά από τον πατέρα της.

Ενώ ο Μιχάλης αναγκάζεται να κρύψει τον Χρήστο απ’ την Όλγα, ο Στέφανος κρατά όμηρο τον Βλάσση για να τον εκφοβίσει και να τον αναγκάσει να φύγει απ’ το χωριό. Ο Θωμάς ανησυχεί μήπως μάθει ο Στέφανος την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, ενώ ο Γιώργος επιτίθεται στον Στέφανο για την ερωτική απογοήτευση της Κατερίνας. Η Ελπίδα προετοιμάζει τον Κωστή για το ταξίδι της θεραπείας του, ενώ μαθαίνει σοκαρισμένη απ’ την Αθηνά και τον Γρηγόρη ότι ο Βλάσσης δεν είναι ο Νικόλας Γαλάνης. Η Ελπίδα συγκρούεται γι’ αυτό με την Όλγα, κατηγορώντας την για σκευωρία. Η Φιλιώ ανακαλύπτει τυχαία τον κρατούμενο Βλάσση και τον ελευθερώνει χωρίς να υποψιαστεί τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή της. Η Όλγα υποψιάζεται ότι ο Χρήστος κρύβεται στο σπίτι του Άρη κι αποφασίζει να δράσει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια Άγρια Γη και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος κρατά όμηρο τον Βλάσση – Μάνος και Νάντια κοιμούνται μαζί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα