Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Όλα όσα θα δείτε στα συναρπαστικά επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη.

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Συναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη, που δίνει τη δική της «μάχη» στην τηλεθέαση.

Όπως διαβάσατε στο Sportime η Ελπίδα πιέζει τον Στέφανο να της δώσει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αλέξη. Αυτό ωστόσο δεν θα είναι το μοναδικό γεγονός που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος πιάνει στα πράσσα Άρη και Ελπίδα

Ο Στέφανος δίνει στη Μυρτώ ένα μικρό δώρο και την παροτρύνει να θυμηθεί. Εν τω μεταξύ, ο Άρης συνεχίζει να κοιτά τις φωτογραφίες του πατέρα του με την Όλγα και φοβάται μήπως η Ελπίδα είναι ετεροθαλής αδερφή του αν και ο Μιχάλης το αμφισβητεί σοβαρά.

Η Όλγα αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας, καθώς ο Τσακίρης έχει δραπετεύσει, χωρίς να το πει αρχικά στον Γιώργο που θυμώνει μόλις το ανακαλύψει.

Παράλληλα, η Ελπίδα λέει στον Αλέξη ότι βρήκαν το υλικό που κρατούσε ο Στέφανος από τις κάμερες και ότι τώρα δεν μπορεί άλλο να τον εκβιάζει. Ο Άρης ανακαλύπτει ότι η Όλγα έπεισε τη μητέρα του να της παραχωρήσει πληρεξούσιο κι έτσι κατάφερε να της πάρει το κτήμα.

Αργότερα, συζητάει με την Ελπίδα για το φιλί που έδωσαν κι έρχονται πιο κοντά όταν τους βλέπει ο Στέφανος που απειλεί την Ελπίδα ότι θα χάσει τον Κωστή. Ο Άρης αποφασίζει να στείλει το συμβόλαιο αγοράς του κτήματος στον Αντώνη που δείχνει ότι η Όλγα είχε το 100% των μετοχών.

Ο Αντώνης κοιτά την Όλγα αφού δει το εισερχόμενο, σαν να τη βλέπει για πρώτη φορά.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.