MEDIA

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Βλάσσης – Αυτός τον δολοφονεί

Δολοφονούν τον Βλάσση, ο Άρης καταλήγει στη φυλακή, ως ύποπτος, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγρια Γη».
Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Βλάσσης – Αυτός τον δολοφονεί

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια:  Άγριες καταστάσεις προσεχώς, στο σήριαλ «Άγρια Γη», την οποία παρακολουθούμε από το ΣΚΑΪ και είναι από εκείνες που κάνουν τη διαφορά, όπως φαίνεται και από την τηλεθέαση.

Η συνέχεια στη σειρά «Άγρια γη» συγκλονίζει καθώς θα παρακολουθήσουμε δραματικά γεγονότα σε όλα τα επίπδα. Η Όλγα φοβάται οτι ο Βλάσσης θα την εκδικηθεί και γι αυτό δίνει το όπλο της στον Άρη ζητώντας του να την προστατεύσει.

Στο μεταξύ, το χωριό πενθεί για τη Φιλιώ, η οποία πεθαίνει και λίγο αργότερα, η είδηση της δολοφονίας του Βλάσση, ο οποίος εντοπίζεται νεκρός, προκαλεί σοκ. Η Αστυνομία θα αρχίσει έρευνες, καθώς όλα τα στοιχεία «δείχνουν» πως πρόκειται για έγκλημα. Μάλιστα ένας καινούργιος διοικητής από την Αθήνα, θα αναλάβει επικεφαλής των ερευνών για αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Βλάσσης – Αυτός τον δολοφονεί

Η συνέχεια στη σειρά «Άγρια γη» συγκλονίζει καθώς θα παρακολουθήσουμε δραματικά γεγονότα σε όλα τα επίπδα. Η Όλγα φοβάται οτι ο Βλάσσης θα την εκδικηθεί και γι αυτό δίνει το όπλο της στον Άρη ζητώντας του να την προστατεύσει.

Στο μεταξύ, το χωριό πενθεί για τη Φιλιώ, η οποία πεθαίνει και λίγο αργότερα, η είδηση της δολοφονίας του Βλάσση, ο οποίος εντοπίζεται νεκρός, προκαλεί σοκ. Η Αστυνομία θα αρχίσει έρευνες, καθώς όλα τα στοιχεία «δείχνουν» πως πρόκεται για έγκλημα. Μάλιστα ένας καινούργιος διοικητής από την Αθήνα, θα αναλάβει επικεφαλής των ερευνών για αυτή τη σκοτεινή υπόθεση.

Παράλληλα, ενώ άπαντες αναρωτιούνται ποιος είναι ο δολοφόνος του Βλάσση, η Όλγα θα παγιδέψει τον Άρη. Θα πει ψέματα στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, καθώς δεν επιβεβαιώνει το άλλοθι του Άρη! Ως εκ τούτου, ο Άρης θα καταλήξει στη φυλακή ως ένοχος για τον φόνο του Βλάσση!

Η είδηση αυτή θα σοκάρει άπαντες, την ώρα όμως, που ο νέος διοικητής υποπτεύεται ότι η Όλγα κρύβει κάτι. Έτσι θα την καλέσει ξανά για κατάθεση.

Οι μέρες κυλούν και ο Άρης θα πιλοφορηθεί πως κάποιος έχει καταβάλλει το ποσό της εγγύησης του, συνεπώς αφήνεται ελεύθερος. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να βρει την Όλγα, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για όσα κατέθεσε στις Αρχές.

Εκείνη θα φροντίσει να απαλλαγεί από ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να την ενοχοποιήσει για τον φόνο του Βλάσση. Κι ενώ Ελπίδα και Αντώνης δείχνουν καχύποπτοι μαζί της, ο Άρης φροντίζει με τη σειρά του να την ενοχοποιήσει!

Η συνέχεια της σειράς «Άγρια γη» θα βρει την Όλγα να συλλαμβάνεται, με την Ελπίδα να ζητά τη βοήθεια του Αντώνη προκειμένου να αποφυλακιστεί η μητέρα της. Εκείνος θα δεχθεί, ωστόσο θα θέσει έναν όρο που θα εξαγριώσει τη μητέρα την Ολγα!

Παράλληλα ο διοικητής δεν πείθεται για την ενοχή της Όλγας και ρίχνει τις υποψίες προς τον Στέφανο. Λίγο μετά η γυναίκα θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση, η οποία οδηγεί σε ανατροπή των δεδομένων της υπόθεσης με τις συνέπειες να είναι απρόβλεπτες. Τι ακριβώς θα συμβεί; Η Αστυνομία θα συλλάβει τον Στέφανο για τον φόνο του Βλάσση!

Άγρια Γη: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τετάρτης (14/12/2022)

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

?>