Εκτός από τον Θανάση Πατριαρχέα, ποιος άλλος ηθοποιός του Σασμού θα βρίσκεται στην «Άγρια Γη» του ΣΚΑΪ;

Εκτός από τον Θανάση Πατριαρχέα, ποιος άλλος ηθοποιός του Σασμού θα βρίσκεται στην «Άγρια Γη» του ΣΚΑΪ;

Η δραματική σειρά «Άγρια Γη» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, έχοντας μάλιστα και… πινελιές Σασμού!

Μέσα από το Sportime διαβάσατε την υπόθεση και τους ηθοποιούς της σειράς, με τα γυρίσματα μάλιστα να έχουν ξεκινήσει.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας λοιπόν, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Άγγελος Βρουλάκης της σειράς του Alpha, βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, καθώς «δολοφονήθηκε» και τη νέα σεζόν θα εμφανιστεί σε μερικά μόνο flashback.

Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς στην «Άγρια Γη»

Πέρα όμως από εκείνον, ένα από τα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στη σειρά. Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς που υποδύθηκε το ρόλο του Άγη ειστρέφει στην τηλεόραση ως Βαγγέλης Φωτειάδης.

Τον ίδιο τον είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στις σειρές «Η Επιστροφή» και «Αγγελική», ενώ φέτος θα τον απολαμβάνουμε στο νέο αυτό project.

Η υπόθεση της σειράς

Ή ιστορία ξεκινά πριν από 28 χρόνια. Ο Νικόλας 10 ετών απάγεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια της καλύτερης του φίλης, της 6χρονης τότε Ελπίδας, που δεν μπορεί να αντιδράσει. Λεπτά αργότερα, η κάμερα επιστρέφει στο σήμερα, όπου ο Νικόλας ζει και δρα με νέο όνομα.

Ως Άρης, επιστρέφει λοιπόν στη γενέτειρα του για να για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που ενορχήστρωσε την απαγωγή του, του στέρησε τους γονείς του και σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή του. Μόνο που ο άνθρωπος αυτός είναι η Ολγα, η μητέρα της Ελπίδας της παιδικής του φίλης, την οποία συναντά τυχαία και ερωτεύεται.

Η Ολγα πλέον έχει στην κατοχή της το σπίτι και κτήματα της οικογένειας του Αρη, έχει κλέψει τη ζωή που κανονικά άνηκε στον ίδιο και την οικογένειά του και διχασμένος ανάμεσα στην επιθυμία για εκδίκηση και τον έρωτα, ο Aρης εγκαταλείπει την καριέρα του στον στρατό και τη συμμετοχή του στην ειρηνευτική δύναμη στην Αφρική για να διεξάγει τον προσωπικό του πόλεμο. Έναν πόλεμο στον οποίο δεν γνωρίζει ακόμα αν ο έρωτας θα σταθεί εχθρός ή σύμμαχος.