Άγρια σπόντα από τη Βάνα Μπάρμπα στη Φαίη Σκορδά: «Παντρεύτηκες για να προσδιοριστείς»

Έντονη διαμάχη είχε η Βάνα Μπάρμπα με τη Φαίη Σκορδά στον αέρα της σημερινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» βρέθηκε σήμερα Δευτέρα η Βάνα Μπάρμπα και ενώ η συζήτηση ξεκίνησε σε καλό κλίμα, στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι με την έντονη αντιπαράθεση της ηθοποιού με την παρουσιάστρια της εκπομπής.

Αρχικά, οι παρουσιαστές της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, υποδέχτηκαν με καλή διάθεση τη Βάνα Μπάρμπα. Η συζήτηση άρχισε με τη παρουσία της ηθοποιού στη νέα της παράσταση «Η περίεργη ιστορία της κυρίας καμίας».

Όταν όμως η συζήτηση μεταφέρθηκε σε πιο κοινωνικά θέμα και το κίνημα #metoo στην Ελλάδα, η Μπάρμπα με τη Σκορδά είχαν εμφανώς διαφορετικές απόψεις και η ένταση ανέβηκε.

Βάνα Μπάρμπα: «Δε θέλω να τρομάξουμε τα αρσενικά να φοβούνται να φλερτάρουν»

Ο Γιώργος Λιάγκας έφερε στο προσκήνιο το #metoo χαρακτηρίζοντας το την «επανάσταση των καταπιεσμένων γυναικών στην Ελλάδα».

Η Βάνα Μπάρμπα δεν θέλησε να απαντήσει σε αυτό. Σε ερώτηση που της έγινε για το αν έχει μετανιώσει για κάποιες από τις δηλώσεις της, υπονοώντας προφανώς τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν υπέρ του Φιλιππίδη, η ίδια ανέφερε: «Γιατί πρέπει να μετανιώσω για κάτι που πιστεύω; Δεν μπορώ να το κάνω αυτό.»

Για το κίνημα #metoo στη συνέχεια δήλωσε πως το γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν την εξουσία  να καταγγέλλουν τις κακές συμπεριφορές των αντρών είναι υπέροχο αλλά είναι κατά του να φτάνουμε στο άλλο άκρο. «Εγώ είμαι εναντίον της υπερβολής καταντά να γίνει άτσαλα. Με πειράζει γιατί δεν θέλω να τρομάξουμε τα αρσενικά. Να μη φοβηθούν να φλερτάρουν.»

Η συζήτηση μεταφέρθηκε στο ρόλο που παίζουν οι γονείς και συγκεκριμένα οι μητέρες που συμβάλει στην ανδροκρατούμενη κοινωνία. Η Βάνα Μπάρμπα ισχυρίστηκε ότι το πρόβλημα ξεκινάει από τις ίδιες που εκπαιδεύουν τους γιους τους να έχουν τέτοια συμπεριφορά. Η Φαίη Σκορδά ισχυρίστηκε πως δεν έχει σκοπό να μάθει τέτοια πράγματα στους γιους της όπως δεν της έμαθε η μητέρα της να έχει ανάγκη από έναν άντρα.

Η Μπάρμπα τότε άφησε της αιχμές της προς την παρουσιάστρια αναφέροντας ότι όμως έχει παντρευτεί και έχει ήδη «αναζητήσει τον πρίγκιπα του παραμυθιού».

Η ατάκα αυτή δεν φάνηκε να αρέσει ιδιαίτερα στη Σκορδά. Δείτε τη συνέχεια και τον αναλυτικό διάλογο παρακάτω: