Άγριες Μέλισσες. Τα νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς του ΑΝΤ2 έχουν πάρει πλέον για τα καλά την κατηφόρα. 

Τι συμβαίνει στις Άγριες Μέλισσες και η τηλεθέαση βιώνει... ελεύθερη πτώση;

Άγριες Μέλισσες. Μια σειρά που τα τελευταία χρόνια κερδίζει τους τηλεθεατές. Η μάλλον καλύτερα, τους κέρδιζε. Διότι τα νούμερα στην τηλεθέαση έχουν πάρει πλέον για τα καλά την κατηφόρα.

Γιατί όμως η σειρά του ΑΝΤ1 έχει χάσει τόσο έδαφος; Ο χρόνος, οι χαρακτήρες, η πλοκή ή λίγο από όλα;

Αρχικά, μεγάλο ρόλο παίζει πότε ξεκινά μια σειρά, σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Σε αυτή την περίπτωση, ο πολυαναμενόμενος γ’ κύκλος έκανε πρεμιέρα μόλις την Δευτέρα (27/9). Ένα εικοσαήμερο δηλαδή πιο μετά από την πρεμιέρα που έκανε ο «Σασμός» και 26 μέρες μετά την αντίστοιχη στη «Γη της Ελιάς». Καταλαβαίνει κανείς πως όσο αρχίζει κάποιος να συνηθίζει ένα σίριαλ τόσο πιο δύσκολα το αλλάζει.

Update

Διαβάστε εδώ τι τηλεθέαση έκαναν την επόμενη μέρα της πτώσης

Αυτές οι εξελίξεις έρχονται στη σειρά για να αλλάξουν τα νούμερα τηλεθέασης

Αναφερθήκαμε παραπάνω στον γ’ κύκλο. Η αλήθεια είναι πως πέρσι η σειρά πέρασε μια μεγάλη κοιλιά. Υπήρξαν περίοδοι που εάν κάποιος δεν έβλεπε και ένα και δύο επεισόδια, δεν θα έχανε κάτι τρομερό στην εξέλιξη της πλοκής. Μια γενική κούραση στους τηλεθεατές με λίγα λόγια. Στόχος; Προφανώς να κερδηθεί χρόνος. Το αν αυτού του είδους η αναμονή αποδώσει καρπούς θα το δούμε φέτος. Προς το παρόν, η όλη ιστορία με την δικτατορία δεν φαίνεται να συγκινεί.

Πάμε τώρα και στο σενάριο. Ο θάνατος του Δούκα Σεβαστού αποτελεί κοινό μυστικό. Έχουν βγει ήδη οι αποδόσεις για το ποιος θα τον σκοτώσει. Ε, όπως γίνεται αντιληπτό σίγουρα το ενδιαφέρον μειώνεται. Πρόκειται για μια από τις πιο κεντρικές φιγούρες της σειράς.

Τέλος, ρόλο παίζουν σίγουρα και οι πολλές αλλαγές στο Διαφάνι. Νέοι χαρακτήρες, διαφορετικές καταστάσεις, μέχρι και περίπτερο είδαμε να έχει στηθεί.

Η ουσία είναι πως η έως τώρα μικρή αποτίμηση στον γ’ κύκλο δεν έχει πείσει το τηλεοπτικό κοινό. Θα καταφέρει άραγε να το γυρίσει;

Άγριες Μέλισσες: Σε Σοκ στον ΑΝΤ1 – Όλες οι σκέψεις τους για να ανεβάσουν την τηλεθέαση!

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις για να ανέβει η τηλεθέαση – Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Τρέιλερ Δευτέρας…

Διαβάστε επίσης

Το «ξέρεις γιατί στο έκανα Ιωάννα» είναι οδηγός στο «ξέρεις γιατί θα φας ισόβια