Οι Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 έκαναν την ανατροπή στην τηλεθέαση και ο ΑΝΤ τρίβει τα χέρια τους.

Ο ΑΝΤ1 τρίβει τα χέρια του. Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν την ανατροπή στην τηλεθέαση και πλέον ανεβάζουν τα νούμερα. Το μπουστάρισμα για ακόμα παραπάνω.

Άγριες Μέλισσες – ΑΝΤ1: Η ανατροπή σε ότι έχει να κάνει με την τηλεθέαση ήρθε. Οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν πως το γερό χαρτί του καναλιού του Αμαρουσίου παραμένει ένα και μόνο. Μάλιστα άπαντες είναι πλέον βέβαιοι πως τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Είναι γεγονός πως ένα προϊόν που σε στήριξε τόσο πολύ, δεν το… πουλάς με την πρώτη αναποδιά. Ο ΑΝΤ1 δεν το έκανε. Παρότι έγιναν ενδεχομένως μερικά λάθη στην έναρξη του προγράμματος και όχι μόνο, οι Άγριες Μέλισσες έχουν βρει τον δρόμο τους. Πορεύονται μάλιστα εξαιρετικά.

Τα νούμερα τηλεθέασης το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικά. Όχι μόνο σταμάτησε η πτώση, αλλά άρχισε και η άνοδος. Και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. οι Άγριες Μέλισσες ήταν το μόνο σίριαλ που κράτησε την ελληνική μυθοπλασία ζωντανή την περίοδο της καραντίνας. Εκεί όπου τα ριάλιτι είχαν πάρει κεφάλι και σάρωναν τα πάντα.

Ο Σασμός σαρώνει αυτή τη στιγμή, αλλά όπως παραδέχτηκαν και συντελεστές της σειράς, δεν θα υπήρχε τέτοια παραγωγή αν δεν είχαν ανοίξει το δρόμο οι Άγριες Μέλισσες. Και φυσικά οι Άγριες Μέλισσες τελειώνοντας ανοίγουν το δρόμο για νέα σειρά στον ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 – Ούτε βήμα πίσω

Στον ΑΝΤ1 είδαν τις διαφορές να συρρικνώνονται, αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος να διανυθεί για την πρωτιά. Αυτός θεωρούν στο κανάλι του Αμαρουσίου πως θα γίνει με το Ράδιο Αρβύλα. Εκεί θα έρθει η ολική ανατροπή σε ότι έχει να κάνει με την πορεία του πράγματος.

Είναι πάντως ξεκάθαρο πως άπαντες αισθάνονται δικαιωμένοι με την υπομονή τους στο θέμα της τηλεθέασης. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως όσα έχουμε αναφέρει το τελευταίο διάστημα δεν θα πάρουν σάρκα και οστά. Και αναφερόμαστε ασφαλώς στις σκηνές με περισσότεροι ένταση και όχι μόνο.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η ανατροπή έγινε. Και ενδεχομένως αυτή να ολοκληρωθεί κιόλας τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό είναι που περιμένουν και έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν πως θα γίνει.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ από το επεισόδιο της Δευτέρας που έρχεται