Άγριες Μέλισσες: Δραματικές ώρες για την Μυρσίνη

Όλα όσα θα δείτε στις Άγριες Μέλισσες προτού η σειρά του ΑΝΤ1 ρίξει αυλαία

 Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στο τελευταίο επεισόδιο στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στο φινάλε να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για τις αυστηρώς ακατάλληλες σκηνές στα τελευταία επεισόδια, όμως αυτό δεν είναι τίποτα σε όσα θα ακολουθήσουν, με το Διαφάνι να συγκλονίζεται από τις δραματικές ώρες που θα βιώσει η Μυρσίνη.

Άγριες Μέλισσες: Δραματικές ώρες για την Μυρσίνη

Οι ώρες περνούν και ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη, που έχει εξαφανιστεί. Παράλληλα, η Μυρσίνη, καταρρακωμένο από όσα της αποκαλύπτονται για τον Σέργιο, πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο γιος της, θύμα ή θύτης;

Για πρώτη φορά σκέφτεται πως ίσως πράγματι οι αδελφές Σταμίρη στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 προσπαθούσαν να σωθούν από εκείνον και φέρνει στον νου της όσα μεσολάβησαν από εκείνη τη στιγμή και έπειτα. Για εκείνον θυσιάστηκε και έβαψε τα χέρια της με αίμα δίνοντας εντολές που κόστισαν ζωές ανθρώπων αλλά και σχέσεις ζωής.

Ταυτόχρονα, η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Από τον άλλη, ο Ακύλας, έχοντας καταφέρει να ξεφύγει από την άγρια συμπλοκή στο βουνό, βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη. Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς: