Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή της σειράς!

Οι Άγριες Μέλισσες φτάνουν στο τέλος τους και η τελευταία σκηνή θα φέρει σίγουρα πολύ μεγάλη συγκίνηση:

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Μετά από πολλά βάσανα, ανατροπές, δολοφονίες και πολλά άλλα, οι Άγριες Μέλισσες φτάνουν στο τέλος τους.

Οι αδερφές Σταμίρη, η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, μαζί με τα αδέρφια Σεβαστού, τον Κωνσταντή, τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη, θα βρουν επιτέλους την ηρεμία και την ευτυχία που χρειάζονταν.

Θα δούμε λοιπόν την Ελένη και τον Λάμπρο να γίνονται γονείς ενός αγοριού όπως αναφέρουν οι φήμες, ενώ η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Φυσικά δε μένουμε εκεί, αφού ο παπα-Γρηγόρης ανακήρυξε ζευγάρι και τον Νικηφόρο με την Ασημίνα, κλείνοντας έτσι έναν πολύ σημαντικό κύκλο.

Από κει και πέρα θα δούμε την Πηνελόπη να μένει στο Παρίσι, μακριά από το Διαφάνι και όσα την πλήγωσαν σε αυτό το χωριό.

Η Ουρανία θα παλέψει να κρατήσει με τον Κυριάκο το γάμο τους, ενώ ο Μπάμπης και η Κορίνα μένουν μαζί και κάνουν σχέδια για μία ευτυχισμένη ζωή.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Σοκαριστικό το τέλος Δούκα – Μυρσίνης!

Ο Δούκας και η Μυρσίνη δε θα έχουν ευτυχισμένο τέλος, με τον πρώτο να πεθαίνει από τα χέρια του Ακύλα, ενώ η δεύτερη δεν αντέχει στην απώλεια του και μετά από τρία εγκεφαλικά δεν καταφέρνει να μείνει στη ζωή.

Έπειτα ο Μελέτης θα σκοτώσει τον Ακύλα και θα πιαστεί από την αστυνομία και η καταδίκη του θα είναι θάνατος.

Μετά απ’ όλα αυτά που θα συμβούν, η σειρά θα μεταβεί έξι χρόνια μετά, στη χρονιά του Πολυτεχνείου.

Η χούντα πέφτει, το Διαφάνι τελικώς δε θα γίνει αεροδρόμιο, ενώ η Δρόσω θα έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Κωνσταντή και ο Σέργιος θα μάθει τα πάντα για την πραγματική του μητέρα.

Η Ασημίνα όμως θα συνεχίσει να είναι η μητέρα του, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα είναι και αυτοί ευτυχισμένοι με την οικογένεια τους.

Έτσι οι Άγριες Μέλισσες που έγραψαν ιστορία στον ΑΝΤ1, θα κλείσουν με γλέντι στην πλατεία του χωριού όπου όλοι ευτυχισμένοι πια θα γιορτάζουν τα 81α γενέθλια της κυρα-Δέσπω.

Για περισσότερα Άγριες Μέλισσες, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Ειδήσεις τώρα:

ΣΚΑΪ: Τέλος το Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς

OPEN: ΤΕΛΟΣ πασίγνωστος δημοσιογράφος – Παραίτηση φωτιά

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μαρίνα και Μάνος υιοθετούν τη μικρή Αγγελική