Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Άνω κάτω η ζωή του Νικηφόρου - Η Ασημίνα βάζει εμπόδια στη σχέση του με την Ρένα

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Γεμάτα από ραγδαίες εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς, Άγριες Μέλισσες με τη ζωή του Νικηφόρου να γίνεται άνω κάτω σύμφωνα με το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι συνεχίζεται παρότι από τον ΑΝΤ1, έχει παρθεί η απόφαση να κοπεί η σειρά, όπως διαβάσατε από το Sportime, καθώς τα χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση έχουν δυσαρεστήσει τους επιτελείς του καναλιού.

Παρόλα αυτά το Sportime θα σας κρατήσει ενήμερους για όλες τις εξελίξεις μέχρι και την τελευταία στιγμή με τα επόμενα επεισόδια να φέρνουν ανατροπές.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «TV24» η Ασημίνα ετοιμάζεται να εισβάλλει για ακόμη μια φορά στην ζωή του Νικηφόρου που ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί την Ρένα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς η πρώην γυναίκα του σκοπεύει να μπει στην μέση και να τους διαλύσει, παρά την σφοδρή επιθυμία της Μυρσίνης που πιέζει τον γιο της.

Ο Νικηφόρος δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται την Ασημίνα και να έχει στο πίσω μέρους του μυαλού του την πιθανότητα να ξανασμίξουν, με την Σταμίρη να μαθαίνει όμως πως μπορεί να τον δει σύντομα να αρραβωνιάζεται την Ρένα.

Τότε θα την δούμε να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και να καταστρώνει ένα σχέδιο για να μπει εμπόδιο σε αυτά τα σχέδια.

Οι σκέψεις της όμως δεν αναμένεται να γίνουν πράξη ποτέ καθώς ο Νικηφόρος θα ανταλλάξει τις βέρες με την Ρένα που πλέον παίρνει ισχυρή θέση στη δική του ζωή.

Για πόσο όμως; Ποια θα είναι η αντίδραση της Ασημίνας; Όλες οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Άγριες Μέλισσες!

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο