Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Αντιγόνη σε Δούκα «Εσύ σκότωσες τον Λούβαρη» - Ο Σέργιος πάει στους παππούδες του

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες γεμάτες ανατροπές και εντάσεις.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler» αποκαλύπτει πως θα έρθουν τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών στα επόμενα επεισόδια με εξελίξεις που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Ο έρωτας του Δούκα με την Αντιγόνη έχει αναστατώσει το Διαφάνι όλο αυτό το καιρό. Αρχικά η Αντιγόνη κατάφερε να τον κερδίσει από την αγκαλιά της Μυρσίνης όπως είχε σκοπό. Η Μυρσίνη όμως δεν εγκατέλειψε τη μάχη για τον άντρα της και έτσι οι εντάσεις ανάμεσα στο παράνομο ζευγάρι είναι συνεχείς. Δούκας και Αντιγόνη τελικά χωρίζουν και ο πρώτος γυρίζει πίσω στη Μυρσίνη.

Μία συνταρακτική αποκάλυψη όμως φέρνει την μεγάλη ανατροπή. Το πτώμα του Λούβαρη εντοπίζεται από κάποιους αγρότες και προκαλεί αναστάτωση στους Σεβαστούς. Ο Δούκας ψάχνει πανικόβλητος να βρει λύση. Ο δικηγόρος του Ερρίκος όμως τον αμφισβητεί στα ίσια. Κατηγορεί τον Δούκα ότι του έλεγε ψέματα τόσο καιρό και του ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να τον αναλάβει.

Όσο και αν προσπαθεί ο Δούκας να αποδείξει την αθωότητά του οι υποψίες πέφτουν πάνω του. Μάλιστα η Αντιγόνη αρχίζει να πιστεύει πως όλα όσα ακούγονται για τον Δούκα Σεβαστό και τις δολοφονίες  έχουν κάποια βάση.

Η Αντιγόνη βρίσκει την Μυρσίνη και οι δυο τους συγκρούονται. Η Αντιγόνη της ζητάει να πάρει διαζύγιο από τον Δούκα αλλιώς θα την καταγγείλει για ψευδομαρτυρία.

Ο Αλέξης, ο δικηγόρος της χήρας του Λούβαρη, μαζί με τη Πηνελόπη θα προχωρήσουν σε μία σημαντική αποκάλυψη. Η Αντιγόνη, σίγουρη πλέον για την ενοχή του Δούκα τον αντιμετωπίζει και τον κατηγορεί πως είναι δολοφόνος! Του ζητάει εξηγήσεις την ώρα που ο Ακύλας, έχοντας μάθει όλα όσα γίνονται, κάνει μία πρόταση στον Δούκα που κανείς δεν περιμένει.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Σέργιος φεύγει από το σπίτι όταν μαθαίνει για τον αρραβώνα

Η Ρένα θα προτείνει στο Νικηφόρο να πουν στον Σέργιο ότι έχουν αρραβωνιαστεί. Η πρόταση βρίσκει αντίθετες την Ασημίνα και τη Δρόσω. Ωστόσο ο Νικηφόρος αποφασίζει τελικά να αποκαλύψει τα νέα στον γιο του.

Ο γιος του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει κανένα στη ζωή των γονιών του. Ο Σέργιος εξοργίζεται. Η συμπεριφορά του αλλάζει ραγδαία μέρα με τη μέρα προς όλους. Νικηφόρος και Ασημίνα έρχονται σε αντιπαράθεση. Ο Σέργιος επιμένει πως θέλει να πάει να μείνει στους παππούδες του.

Τελικά ο Νικηφόρος δε του χαλάει το χατίρι και η Μυρσίνη είναι χαρούμενη που τους έχει όλους πάλι στο σπίτι μαζί της. Την ίδια ώρα και ο Δούκας βάζει τις εκκρεμότητες στην άκρη για χάρη του εγγονού του. Η Ασημίνα ωστόσο δεν έχει σκοπό να αφήσει τον γιο της από τα μάτια της.