Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ασημίνα και Πέτρος οργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υπέρ του Λάμπρου στο Διαφάνι!

Σαρώνουν οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες!

Οι Άγριες Μέλισσες μπήκαν δυναμικά σε ακόμα μία εβδομάδα, δείχνοντας τα… δόντια τους όσον αφορά την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, η άκρως πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και ετοιμάζεται ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

Το Sportime μετά τα όσα σας αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα, έρχεται με νέα spoilers για τους φανατικούς.

Συγκεκριμένα θα δούμε τον Νικηφόρο να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να επιστρέψει στη θέση που είχε στη νομαρχία, αλλά όλα βρίσκεται στα χέρια του Δούκα.

Ο Λάμπρος θα βρεθεί με την… πλάτη στον τοίχο, όταν μία γυναίκα θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, ενώ ο Ακύλας θα δώσει μία διαφορετική τροπή με την κατάθεση που θα κάνει.

Την ίδια στιγμή η Ασημίνα και ο Πέτρος θα πάρουν μία απόφαση που θα φέρει αρκετούς κινδύνους, αφού θα κάνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υπέρ του Λάμπρου στο Διαφάνι.

Τέλος, η Ζωή θα βοηθήσει τελικά τον Λευτέρη, κάτι όμως που μπορεί να μην έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα!

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο φέρνουν οι Άγριες Μέλισσες, με το στρατοδικείο του Λάμπρου να αρχίζει και να γίνονται οι πρώτες καταθέσεις.

Η Ελένη δεν έχει πολλές ελπίδες, ωστόσο μαζεύει τις δυνάμεις της και ζητάει βοήθεια από τον Ζάχο, με τον ίδιο να την ηρεμεί και να της λέει ότι θα συνεχίζει την έρευνα του.

Για ακόμα μία φορά τα συναισθήματα που έχει για την Ελένη δε θα κρυφτούν, κάτι που καταλαβαίνει καλά ένα κοντινό του πρόσωπο.

Ο Ακύλας έχει αρχίσει και γεμίζει με υποψίες για τον Δούκα και τη γυναίκα του, κάτι που δεν πρόκειται να αφήσει έτσι.

Ο δεύτερος συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη, ενώ θα κάνει τα πάντα για να πάρει πίσω όλη την περιουσία του, ανοίγοντας πόλεμο με τη Μυρσίνη.