MEDIA

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Δούκας και Διαφάνι ξεσκεπάζουν τον Ακύλα – Πρωταγωνίστρια σε ταινία η Δρόσω – Η Ασημίνα ανατρέπει τον γάμο Νικηφόρου – Ρένας

Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ «Αγριες Μελισσες»
Πλάνο από το σίριαλ «Αγριες Μελισσες»

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 διαθέτει ένθερμο κοινό, το οποίο περιμένει με αγωνία τη συνέχεια.

Στο Sportime ξέρετε ότι έχουμε μία έφεση στις διαρροές. Όχι μόνο στο Survivor, που είναι το φόρτε μας όπως λέγεται συχνά στο Twitter.

Άγριες Μέλισσες spoiler, λοιπόν. Φρέσκα-φρέσκα.

O Δούκας καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις, που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη δική του ζωή αλλά και με των συγχωριανών του.

Κι είναι η Αντιγόνη αυτή που τον ενημερώνει για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα, κάνοντάς τον έξαλλο.

Από την πρώτη στιγμή που γνώρισε αυτόν τον άνθρωπο, δεν έκρυψε την απέχθειά του, όπως και ότι δεν προτίθεται να εμπλακεί στα βρόμικα σχέδιά του.

Αυτό, βέβαια, τον φέρνει σε ρήξη με τον Μελέτη, ο οποίος πια έχει συγγενικούς δεσμούς με τον Ακύλα.

Δεν του κρύβει, μάλιστα, ο νεαρός πως νιώθει αποκλεισμένος.

Ο Δούκας, όμως, τον διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει πίσω και τον βάζει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Να διαλέξει

  • αυτόν ή
  • τον πεθερό του

Παράλληλα, φεύγει από το σπίτι, ενώ δεν διστάζει να προτείνει συμμαχία στους Διαφανιώτες, όταν ανακαλύπτει τα πραγματικά σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο.

Και μπορεί στην αρχή οι περισσότεροι να είναι δύσπιστοι απέναντι στν Δούκα, η επιθυμία τους όμως να αποκαλύψουν την πραγματική δράση του Ακύλα, τους κάνει να αποδεχθούν την πρότασή του.

Τελικά, το παρελθόν του Ακύλα ξεδιπλώνεται, αλλά τα λάθη του παρελθόντος επαναλαμβάνονται και μια απόπειρα δολοφονίας θα τους συνταράξει όλους.

Η Ασημίνα ανατρέπει τον γάμο Νικηφόρου – Ρένας στις «Αγριες Μελισσες»  

Στο μεταξύ, η Δρόσω δεν χωρίζει με τον Κωνσταντή. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι τελείωσαν και τα προβλήματα για το ζευγάρι.

Η πρόταση που δέχεται εκείνη από τον Δάκη να γίνει πρωταγωνίστρια στην ταινία του, φέρνει νέους τριγμούς στη σχέση τους.

Ο Κωνσταντής δεν κρύβει τις επιφυλάξεις του, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει την καριέρα στον κινηματογράφο και δεν ακούει κουβέντα.

Παράλληλα, για τον Νικηφόρο είναι περίοδος σημαντικών αποφάσεων. Από τη μία, έχει βάλει στόχο να ξεσκεπάσει τον Ακύλα με την υπόθεση του αεροδρομίου. Από την άλλη, σκέφτεται πολύ σοβαρά ότι έφτασε η στιγμή να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική του ζωή.

Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η αποκάλυψη της Μυρσίνης στη Ρένα. Ύστερα απ’ αυτό, η κοπέλα θα του δείξει τις πραγματικές της προθέσεις, βάζοντάς τον σε μεγάλες σκέψεις.

Και η απόφαση που παίρνει, δεν θα αλλάξει μόνο τη δική του ζωή, αλλά και της Ασημίνας, η οποία δεν είχε σταματήσει να ελπίζει ότι ίσως οι δυο τους θα καταφέρουν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.

Ο Νικηφόρος, τελικά, πηγαίνει στο σπίτι της Ρένας και ζητά επισήμως το χέρι της από τους γονείς της! Η αναπάντεχη, όμως, επίσκεψη της Ασημίνας δίνει νέα τροπή στα πράγματα. Η πρώην του Νικηφόρου και η νυν έχουν μια συζήτηση με απρόβλεπτες συνέπειες.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

ΣΧΟΛΙΑ