Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Αντιγόνη ομολογεί στον Δούκα τα κρυφά σχέδια του Ακύλα - Η Δρόσω ερωτεύεται τον Δάκη

Ο 3ος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες αποδεικνύεται και ο πιο ανατρεπτικός. Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η σειρά του ΑΝΤ1 που τόσο αγαπήθηκε τα 3 τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό φέτος για την τηλεθέαση της βραδινής ζώνης. Ωστόσο οι συνεχείς ανατροπές που φέρνουν τα νέα «Άγριες Μέλισσες spoiler» κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι Άγριες Μέλισσες θα έχουν μόνο 2 επεισόδια αυτή την εβδομάδα και υπεύθυνος για αυτό είναι οι «42 βαθμοί». Ο Ακύλας είναι ο πρωταγωνιστής των επόμενων επεισοδίων με τη δράση του να ξεσκεπάζεται.

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε την Αντιγόνη να ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα, ταυτόχρονα η Ρένα μετά την αποκάλυψη της Μυρσίνης δείχνει τις προθέσεις της στο Νικηφόρο.

Η Δρόσω δελεάζεται από την πρόταση του Δάκη να γίνει πρωταγωνίστρια στην ταινία του παρότι ο Κωνσταντής δεν ενθουσιάζεται στην ιδέα.

Ο Νικηφόρος σκαλίζει το θέμα του αεροδρομίου και προκαλεί τον Ακύλα. Η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τον τσακισμένο Λευτέρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να μπει στους Άβαντες. Η επιστροφή του Μπάμπη χαροποιεί όλο το χωριό.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

Επεισόδιο 55.

Η επίσκεψη της Ελένης στον Ζάχο, θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει και τον καινούριο σκόπελο;

Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανάση στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά. Η Μάρω προχωράει σε μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας.

Οι οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα, οδηγούν τον Δούκα έξω απ’ την επένδυση του αεροδρομίου. Η κίνηση αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη κι ο πόλεμος μεταξύ των ανδρών, μόλις ξεκινά.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο