MEDIA

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Η Δρόσω ζητάει από τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο!

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται από τη νέα χρονιά και τα επόμενα επεισόδια θα φέρουν τα πάνω κάτω!

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Κωνσταντής και Δρόσω οδηγούν στα άκρα την Μυρσίνη
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Γεμάτα από ραγδαίες εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler» θα σας τις αποκαλύψει όλες.

Το σίριαλ του ΑΝΤ1, θα επιστρέψει από τη νέα χρονιά με νέα πιο ανατρεπτικά επεισόδια που θα αλλάξουν μια για πάντα τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για την διαταγή της δολοφονίας του Κωνσταντή από τον Ακύλα αλλά αυτή δεν πρόκειται να είναι η μοναδική εξέλιξη για τον Σεβαστό καθώς, η απόφαση του να παντρευτεί την Δρόσω θα κάνει έξαλλη την Μυρσίνη.

Πιο συγκεκριμένα, οι προετοιμασίες του γάμου τους θα οδηγήσουν στα άκρα την Μυρσίνη που δεν μπορεί να δεχθεί πως ο Κωνσταντής θα παντρευτεί την γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του γιου της.

Μάλιστα, δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια καθώς σκοπεύει άμεσα να καταστρώσει ένα σχέδιο που θα βάλει εμπόδια στην πραγματοποίηση αυτού του γάμου.

Την ίδια στιγμή, η Δρόσω θα μάθει για την παράνομη σχέση που είχε ο Κωνσταντής με την Ζωή Μεγαρίτη και θα σοκαριστεί με την αντίδραση της να φέρνει τα πάνω κάτω.

Αυτή δεν θα είναι καθόλου ψύχραιμη καθώς θα νευριάσει που τόσο καιρό ο Κωνσταντής της έλεγε ψέματα για την σχέση του με την γυναίκα του Ακύλα και μάλιστα θα του ζητήσει να ματαιώσουν τον γάμο τους!

Έτσι, η σχέση τους μπαίνει για ακόμη μια φορά σε μεγάλο κίνδυνο, με τον Κωνσταντή να προσπαθεί να την πείσει να αλλάξει γνώμη και να τον παντρευτεί.

Θα τα καταφέρει όμως;

 

Exit mobile version