Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Ελένη συμβουλεύεται την λάθος γυναικά που θα την καταστρέψει!

Οι Άγριες Μέλισσες… αγριεύουν και οι εξελίξεις γίνεται όλο και πιο δραματικές.

Οι Άγριες Μέλισσες δείχνουν ότι κερδίζουν και πάλι την προτίμηση του κοινού, με την τηλεθέαση να έχει ανέβει για τα καλά.

Όχι και άδικα βέβαια, αφού οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 είναι καταιγιστικές και δε σταματούν από επεισόδιο, σε επεισόδιο, κάτι που θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, θα δούμε μία δεξίωση να γίνεται στο νυχτερινό κέντρο που έχουν ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος, ωστόσο εκεί που φαίνεται ότι όλα πάνε καλά, έχουμε ανατροπές.

Η συνύπαρξη του Δούκα, της Μυρσίνης, της Ασημίνας αλλά και των παιδιών τους, θα φέρουν πανικό ανάμεσα σε όλους.

Από κει και πέρα, ο Πέτρος έχει μπει στο… μάτι του Ακύλα, ενώ θα έχουμε και αποκαλύψεις για έναν παράνομο δεσμό.

Τα πράγματα για τον Λάμπρο δεν είναι καθόλου καλά, κάτι που μαθαίνει η Ελένη και κάνει τα πάντα για να καταφέρει να τον γλιτώσει. Ακόμα και κάτι που μπορεί να την καταστρέψει.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε απόψε!

Απόψε στο Διαφάνι θα δούμε τον Μπάμπη να έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που δεν περιμένει, ενώ Ουρανία και Κυριάκος βρίσκονται σε πολεμικό κλίμα για το δάνειο.

Ο Ακύλας, κάνει τα σχέδια του, προκειμένου να κοντραριστεί ο Ζάχος με τον Λάμπρο, ενώ παράλληλα θέλει να από τη Ζωή να προσεγγίσει την Ελένη.

Το σημαντικό πρόβλημα που έχει ο Κωνσταντής, επηρεάζει και τον Μελέτη, ενώ η Αντιγόνη θα βγάλει από μέσα της ένα μεγάλο μυστικό και θα το πει στον Δούκα, που θα τον αφήσει με το… στόμα ανοιχτό.