Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Ζωή διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι για τον φόνο του Θανασάκη

Όλες οι συνταρακτικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν σιγά σιγά προς την ολοκλήρωση της ιστορίας τους και η αγωνία για το ποιο θα είναι το τέλος των ηρώων της σειράς του ΑΝΤ1 κορυφώνεται.

Μάλιστα όσο πιο κοντά φτάνουμε στο τελευταίο επεισόδιο, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ τι θα συμβεί, η τηλεθέαση παρουσιάζει ανοδική πορεία με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει.

Ένα τραγικό συμβάν πρόκειται να συγκλονίσει το Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια, σκορπώντας μεγάλη θλίψη στους Διαφανιώτες.

Αυτό διότι ο Θανασάκης θα πέσει νεκρός μετά από εντολή του Ακύλα ο οποίος δε ξέχασε ποτέ την προδοσία του.

Ο Θανασάκης μπορεί να άργησε να καταλάβει ότι οι Άβαντες τον χρησιμοποιούσαν ως αποδοπομπαίο τράγο ωστόσο όταν τον έπεισαν να πάρει πάνω του τους φόνους των ανθρώπων της ΕΑΚ κατάλαβε ότι κάνει λάθος.

Τελικά πείστηκε από τον πατέρα του και την εισαγγελία να πει την αλήθεια στο δικαστήριο κάτι το οποίο φυσικά έκανε έξαλλο τον Ακύλα.

Ο καιρός πέρασε και η ώρα της δίκης έφτασε. Ο Ακύλας γνωρίζει ότι η κατάθεση του Θανασάκη μπορεί να τον στείλει φυλακή ενώ την ίδια ώρα έχει και άλλα μέτωπα ανοιχτά.

Ο θάνατος του Ξανθού και η επιστροφή του Θόδωρου ο οποίος αποκαλύπτει το άτομο το οποίο πούλησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στον Ξανθό στην επίθεση στον Ζάχο είναι ικανά να αποκαλύψουν τα πάντα. Έτσι ο Ακύλας αρχίζει να κλείνει ένα ένα τα ανοιχτά μέτωπα…

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Θανασάκη και δέχεται την οργή των υπολοίπων

Η πρώτη του έγνοια είναι να βγάλει τον Θανασάκη από τη μέση όπως και κάνει. Δίνει εντολή να τον δολοφονήσουν και ο Θανασάκης, σε μία σπάνια έξοδό του χωρίς προστασία, δέχεται πυροβολισμούς.

Μεταφέρεται στο νοσοκομείο και μπαίνει για χειρουργείο όμως δε τα καταφέρνει με την Παγώνα και τον Τόλλια να είναι συντετριμμένοι.

Ο Τόλλιας προσπαθεί να πάρει εκδίκηση από τον Ακύλα καθώς γνωρίζει ότι αυτός τον σκότωσε όμως οι ψυχραιμότεροι τον συγκρατούν.

Η αντίστροφή μέτρηση για τον Ακύλα έχει όμως πλέον αρχίσει. Η δικαίωση για τους Διαφανιώτες δε θα αργήσει να έρθει.

Η Ζωή ξέρει πως είναι ένοχος στο θάνατο ενός αθώου παιδιού. Δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά του και τον διώχνει από το σπίτι.

Ο Λάμπρος, ο Ζάχος και ο Πέτρος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όλα όσα ξέρουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ.

Ακύλας, Μελέτης και Ντούνιας θα καταλήξουν στη φυλακή με το τελειωτικό χτύπημα να έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουν.

Ειδήσεις τώρα:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Κλαίρη ξέρει ποιός σκότωσε τον Στεφανή

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Σφάζονται Μυρτάλη και Αρετή

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Κωνσταντής καρφώνει τον Δούκα στον εισαγγελέα!

MasterChef: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός