Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Μεγάλη ανατροπή για την Βιολέτα - Ένα νέο πρόσωπο έρχεται στο Διαφάνι

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια τις τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Συγκλονιστικά θα είναι τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο  «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Μέσα από το Sportime, διαβάσατε για τη νέα συμμαχία του Λάμπρου, που όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συζητηθεί.

Αυτό θα συμβεί γιατί μια μεγάλη ανατροπή θα έρθει στην ζωή της Βιολέτας που πλέον ο πρώην άντρας της θα επιστρέψει στο Διαφάνι αλλά όχι μόνος καθώς θα έχει μαζί του και ένα παιδί.

Όπως αναφέρει το Τηλέραμα, ο Σταμάτης είναι έτοιμος να μπει και πάλι στη σειρά, έχοντας αυτή τη φορά μαζί του και τον μικρό Ζαχαρία.

Μάλιστα η Βιολέτα θα αγκαλιάσει αυτό το παιδί και θα το νιώσει σαν δικό της, με τον Σταμάτη να έρχεται πλέον κοντά της και να μην αποκλείεται να ξαναείναι μαζί.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη παρακολουθεί τις εξελίξεις και τρέμει για το τι θα ακολουθήσει. Ακόμη μία φορά, συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο. Το μόνο που θέλει εκείνη είναι να ζήσει με τον αγαπημένο της μια ήρεμη ζωή.

Κι ενώ η κατάσταση είναι έκρυθμη και τα ανοιχτά μέτωπα πολλά, μια μεγάλη ανακάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία.

Τέλος, μια απόπειρα δολοφονία θα έρθει για να τους αναστατώσει όλους, καθώς το παρελθόν του Ακύλα βγαίνει στη φόρα με τα λάθη να επαναλαμβάνονται για μια ακόμη φορά.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο