Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Μια επίθεση θα καταλήξει σε μακελειό - Ο Δούκας προστατεύει το Διαφάνι

Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να φτάνουν προς το τέλος τους, ωστόσο τα επόμενα επεισόδια τους, αναμένεται να φέρουν άνοδο στα νούμερα στην τηλεθέαση.

Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για τη Ζωή ακολουθεί τις εντολές του Ακύλα προς έκπληξη όλων, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα ταρακουνήσει συθέμελα το χωριό λίγο πριν το φινάλε.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Μια επίθεση θα καταλήξει σε μακελειό

Το γλέντι για τον γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως γίνεται σε κλίμα χαράς κι ευτυχίας. Ο Ζάχος με τον Πέτρο προσπαθούν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, ενώ η εκατέρωθεν επίθεση καταλήγει σε μακελειό.

Όλοι είναι ανάστατοι με την απόδραση, ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του.

Ο Δούκας, με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου, πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθειά του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα. Η Μυρσίνη θα ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του γιου της, Σέργιου, που θα τη σοκάρει.

Την ίδια στιγμή, η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δίκη του Δούκα, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση ενώ η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθαν η Μυρσίνη και ο Δούκας για το παρελθόν του Σέργιου.

Ο Κυριάκος από την πλευρά του κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην έκπληκτη Ουρανία ενώ ο Σταμάτης εξομολογείται τα αισθήματά του για τη Βιολέτα στον Παναγιώτη, ο οποίος παίρνει μια μεγάλη απόφαση.

Τέλος, η Πηνελόπη ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι όταν δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς: