Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Κυριάκος νέος κοινοτάρχης στο Διαφάνι με εντολή Ακύλα

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 θα αποκαλύψουν το νέο κοινοτάρχη στο Διαφάνι!

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» και το Sportime έχει ένα νέο μεγάλο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι κατάφερε να ανεβάσει τη χθεσινή ημέρα (8/12) τα νούμερα στη τηλεθέαση και όλα όσα σας αποκάλυψε το Sportime για τα επόμενα επεισόδια της σειράς, υπόσχονται ακόμη υψηλότερες «πτήσεις».

Ο Ακύλας φαίνεται πως έχει βαλθεί να κάνει άνω κάτω το χωριό καθώς με δική του εντολή θα υπάρξει νέος κοινοτάρχης, σε μια απόφαση που θα προκαλέσει αναβρασμό.

Πιο συγκεκριμένα, αυτός που θα αναλάβει χρέη κοινοτάρχη θα είναι ο Κυριάκος που από την πρώτη στιγμή έχει δείξει την εκτίμηση που τρέφει προς τον Μεγαρίτη που σκοπεύει να τον ανταμείψει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό MYtv, ο διάδοχος του Τόλλια έχει βρεθεί, με τον Κυριάκο να απολαμβάνει αυτό το νέο του ρόλο, που θα οδηγήσει όμως στα άκρα την Ουρανία που είναι πλέον πλήρως απογοητευμένη μαζί του.

Αυτό που περνάει πιο πολύ από ποτέ από το μυαλό της, είναι να τον χωρίσει και για αυτό τον λόγο θα αναζητήσει κατανόηση από τον Άλκη.

Η σύζυγος του Κυριάκου φαίνεται πως είναι έτοιμη να πάρει αποφάσεις που θα διαλύσουν οριστικά την οικογένεια τους, με τον Κυριάκο να μοιάζει ανένδοτος και παράλληλα γοητευμένος από την απόφαση του Ακύλα.

Ο Ακύλας που ήρθε πρόσφατα σε ανοιχτή κόντρα με τον πρώην πλέον κοινοτάρχη, Τόλλια, θέλει να βάλει σε αυτή τη θέση έναν άνθρωπο που θα του δίνει το δικαίωμα να ελέγχει πλήρως τις καταστάσεις και ο Κυριάκος είναι μια βολική για εκείνον προσωπικότητα στα κοινά του Διαφανίου.