Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει - Έγκυος η Ελένη - Ο Ζάχος καρφώνει τις αδελφές Σταμίρη για αντιστασιακή δράση!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με τα επόμενα επεισόδια να προκαλούν πανικό.

Χαμό αναμένεται να κάνουν τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, με στόχο την κορυφή στην τηλεθέαση. Συγκεκριμένα, θα δούμε στην άκρως πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, τον Κωνσταντή να χαροπαλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Ακύλας γίνεται εκδικητικός, θέλοντας να κάνει τη Ζωή να επιστρέψει στο πλευρό του και οργανώνει τη δολοφονική επίθεση στον Κωνσταντή. Όσο ο Κωνσταντής δίνει μάχη για να μείνει στη ζωή, ο Μελέτης υποψιάζεται τον Ακύλα για τη δολοφονική επίθεση στον ξάδελφό του και εξοργίζεται. Μάλιστα, έρχεται αντιμέτωπος μαζί του και του δίνει τελεσίγραφο.

Εκτός όμως από τον Δούκα, την πτώση του Μεγαρίτη προσδοκά και ο Λάμπρος. Ο δάσκαλος συμμαχεί με τον Πέτρο για να το πετύχει και, όπως θα δούμε, η Ελένη ανακαλύπτει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι τους, ενώ παρατηρεί πως ο δάσκαλος έχει πολλά ξεσπάσματα και ανησυχεί.

Η Ελένη συγκρούεται με τον Λάμπρο για τις εφημερίδες και του ζητάει να σταματήσει οτιδήποτε κάνει, καθώς ο Ακύλας ψάχνει αφορμή για να τον στείλει ξανά στη φυλακή.

Ακόμα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες, ότι ο Ζάχος αιφνιδιάζει τις αδελφές Σταμίρη κατηγορώντας τες για αντιστασιακή δράση.

Τότε η Ασημίνα αποφασίζει να αναλάβει όλη την ευθύνη και να σώσει τη Δρόσω και την Ελένη. Έτσι, ομολογεί στον Ζάχο πως είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες και ο ταγματάρχης αποφασίζει να λάβει μέτρα.

Η Ελένη παρακολουθεί τις εξελίξεις και τρέμει για το τι θα ακολουθήσει. Ακόμη μία φορά, συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο. Το μόνο που θέλει εκείνη είναι να ζήσει με τον αγαπημένο της μια ήρεμη ζωή.

Κι ενώ η κατάσταση είναι έκρυθμη και τα ανοιχτά μέτωπα πολλά, μια μεγάλη ανακάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, σύντομα θα αρχίσει να υποψιάζεται πως είναι έγκυος.

Ωστόσο, είναι φοβισμένη όχι μόνο επειδή ακόμη ο Ακύλας αποτελεί απειλή για εκείνους αλλά και γιατί θέλει να πάνε όλα καλά μιας και στο παρελθόν είχε ζήσει μία βίαιη και εφιαλτική έκτρωση. Η Ελένη εύχεται το όνειρο που έχουν με τον Λάμπρο να γίνει σύντομα πραγματικότητα και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο