Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Ζωή τα βασανιστήρια που πέρασε και εκείνη ορκίζεται να σκοτώσει τον Ακύλα

Διαβάστε για όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Το δεύτερο από τα 2 μοναδικά επεισόδια αυτής της εβδομάδας προβάλλεται απόψε στον ΑΝΤ1. Στο κανάλι του Αμαρουσίου τις τελευταίες μέρες επικράτησε πανικός για τον ανταγωνισμό στην μάχη για την τηλεθέαση και θα επισπεύσουν την κανονική ροή της σειράς.

Ο Ακύλας είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των επόμενων επεισοδίων. Μετά τις αποκαλύψεις της Αντιγόνης για τα σχέδια του Ακύλα στον Δούκα, άλλη μία αποκάλυψη για τις δραστηριότητές του τον θέτουν σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Ζωή τα βασανιστήρια τα οποία περνάει μέσα στο στρατόπεδο και αυτή θεωρεί τον Ακύλα ως υπαίτιο. Παίρνει έτσι μία θανάσιμη απόφαση η οποία θα αλλάξει τα πάντα…

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε ακόμη τον Άγγελο να εκμυστηρεύεται στη Σοφούλα το σχέδιο του για τον Θανάση και οι δυο τους προσπαθούν πλέον να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.

Ζάχος και Λάμπρος συνεχίζουν να συγκρούονται φέρνοντας έτσι την Ελένη σε δύσκολη θέση. Τέλος, ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα κάτι που θα την ταράξει και θα την καταρρακώσει.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Με τον ερχομό του νέου έτους γίνονται τα εγκαίνια του στρατιωτικού αεροδρομίου. Ο Ακύλας απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη και εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η απάντησή τους… Ο Παναγιώτης κατηγορεί ευθέως τον Θανασάκη πως είναι εκείνος που τον χτύπησε και ζητά από τον Άγγελο να το ερευνήσει. Η Ασημίνα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση στο σπίτι του Νικηφόρου με τη Ρένα που είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει. Η Δρόσω δέχεται την επίσκεψη ενός σκηνοθέτη που της κάνει μια απρόσμενη πρόταση. Ο Λάμπρος καταρρακωμένος από την απάντηση του Υπουργείου αναζητά μια άλλη διέξοδο, ενώ ο Ζάχος κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για την Ελένη. Ο Λευτέρης έρχεται με άδεια και η Ζωή διαπιστώνει πως δεν είναι πια ο ίδιος.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο