Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Ντουνιάς τιμωρεί σκληρά τον Πέτρο - Η Μυρσίνη δείχνει τα δόντια της στον Δούκα!

Καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, που καθηλώνουν.

Άλλη μία εβδομάδα αρχίζει, με τις Άγριες Μέλισσες να έρχονται δυναμικά για να κατακτήσουν την κορυφή στην τηλεθέαση.

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, εμείς είμαστε εδώ με αποκαλύψεις για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Αρχικά θα δούμε τον Μελέτη συγκλονισμένο με την είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας του Λευτέρη, ενώ θα γίνει γνωστό παράλληλα το τεράστιο μυστικό του δεύτερου.

Η Ζωή έχει πολύ μεγάλη ανησυχία για τον πώς ο Ακύλας θα αντιδράσει, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι θέλει μόνο το καλό του γιου του.

Από κει και πέρα, ο Πέτρος κάνει τα πάντα για να αρχίσει η υπόθεση του Λάμπρου να συζητιέται, κάτι που ο Ντούνιας δεν παίρνει με καθόλου καλό μάτι.

Η μεγάλη έκπληξη έρχεται από τη Δρόσω, που θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή ότι θα γυρίσει στο Διαφάνι, ενώ παράλληλα θέλουν να κάνουν έκπληξη στον Σέργιο.

Τα πράγματα ωστόσο για τον Δούκα μόνο καλά δεν είναι, αφού η Μυρσίνη τον αντιμετωπίζει και του λέει πως γνωρίζει τα πάντα για την Αντιγόνη.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε απόψε!

Και απόψε θα δούμε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, με τον Ζάχο να ψάχνει με μανία το γιατί υπήρξε εντολή για τη δολοφονία του Ορφανίδη και των ανθρώπων του.

Έτσι θα συναντηθεί με έναν πολύ ισχυρό άνδρα και θα πάρει τις απαντήσεις που ζητάει, ωστόσο θα του αρέσει αυτό που θα ακούσει;

Ακόμα η Ασημίνα ξεκαθαρίζει στον Πέτρο τη συμφωνία που έγινε με τον Νικηφόρο, προκειμένου όλες οι νέες σχέσεις τους να μείνουν μακριά από τον μικρό Σέργιο.

Ωστόσο αυτό θα έχει αναταράξεις ή πρόκειται να το δεχτεί χωρίς να πει κουβέντα;

Τέλος η Μυρσίνη θέλει έναν καινούριο σύμμαχο στο πλευρό της, προκειμένου να μάθει τα πάντα για τον Δούκα και να τον ξεσκεπάσει.