Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Σέργιος αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως βοήθησε τον Λάμπρο στη φυλακή

Συναρπαστικά αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» προσπαθεί να ανακάμψει στη τηλεθέαση και το Sportime έχει το νέο μεγάλο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Αφού πρώτα διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ, πλέον σας αποκαλύπτουμε και τις νέες ραγδαίες εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στο Διαφάνι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέργιος θα κάνει μια αποκάλυψη στον Νικηφόρο που θα τον σοκάρει καθώς θα του πει πως όταν ήταν νευριασμένος πήγε στη φυλακή και βοήθησε τον Λάμπρο.

Ο Ακύλας θα μάθει για την παράνομη σχέση της Ζωής και θα φανερώσει για ακόμη μια φορά το σκληρό του πρόσωπο καθώς θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει ποιος από την οικογένεια των Σεβαστών είναι εκείνος που μπήκε ανάμεσα τους.

Ο Ζάχος και η Μάρω αποφασίζουν να επισκεφθούν τον Λάμπρο στη φυλακή. Εκείνη κάνει τα πάντα για να συνεφέρει το γιο της όμως η Ελένη σκοπεύει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Την ίδια στιγμή, ο Δούκας Σεβαστός ζητάει από την Αντιγόνη να κάνει τα πάντα προκειμένου να πειστεί η Μυρσίνη πως δεν διατηρούν σχέση.

Τέλος, ο Τόλλιας σκοπεύει να ζητήσει από τον Ακύλα Μεγαρίτη να δώσει την βοήθεια του μετά την χρεωκοπία.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» (24/11, 22:00)

 Όλοι είναι ανάστατοι με το αντικίνημα του βασιλιά Κωνσταντίνου. Στη Λέρο τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή ενώ η υγεία του Αντώνη επιδεινώνεται.

Ο Ακύλας βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει τα κεκτημένα του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να σώσει το τομάρι του.

Ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος απ’ τα ευρήματα στο βουνό. Ο Δούκας δεν αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε και παίρνει την απόφαση να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Το επόμενο πρωί ένας έpωτας θα βρει ξανά το λιμάνι του, ενώ ένας παράνομος δεσμός φαίνεται να ξεκινάει με απρόβλεπτες συνέπειες.