Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Το Sportime έρχεται με νέες αποκαλύψει για την εξέλιξη του αγαπημένου σήριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Η Δρόσω καταστρέψει τους αρραβώνες του Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Το Sportime έρχεται με νέες αποκαλύψει για την εξέλιξη του αγαπημένου σήριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάσατε το προηγούμενο διάστημα ολα τα τελευταία γεγονότα και πλέον έχουμε και τη συνέχεια για μια σειρά που παρά τον ανταγωνισμό διατηρείται πάντα ψηλά στην τηλεθέαση.

Η Μυρσίνη όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει είναι αποφασισμένη να καταφέρει να μπει ξανά στη ζωή των παιδιών της. Έτσι προσπαθεί να πάρει με το μέρος της τη Ρένα και για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Σέργιο, αλλά και για το παρελθόν του Νικηφόρου.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα οι δύο γυναίκες συσπειρώνονται, αλλά όπως θα δούμε, ο Νικηφόρος αντιλαμβάνεται πως προσπαθούν να επέμβουν στον τρόπο ανατροφής του μικρού και ξεκαθάρίζει στη Ρένα και στη Μυρσίνη ότι δεν θα ανεχτεί εμπλοκές στο θέμα του γιού του.

Εν τω μεταξύ η Δρόσω έχει αμφιβολίες για τη Ρένα καθώς αντιλαμβάνεται περίεργη συμπεριφορά από τη πλευρά της. Οι μέρες όμως περνούν και ο Νικηφόρος με τη Ρένα αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν σε ένα επίσημο τραπέζι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι και ο Δούκας, η Μυρσίνη, αλλά και ο Δρόσω. Όλοι ελπίζουν πως η βραδιά θα κυλήσει ομαλά και οι Σεβαστοί χαίρονται που ο γιος τους ενώνει τη ζωή του με τη Ρένα που προέρχεται από μια καλή οικογένεια.

Οι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ρένας οδηγούνται σε καταστροφή μετά την εμφάνιση της Δρόσως. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη. Η Ρένα, όπως και η Μυρσίνη με την πρώτη ευκαιρία έρχονται σε σύγκρουση μαζί της, ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί μάταια να αντιστρέψει το κλίμα.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος παγιδεύει τον Πέτρο

Ο Ζάχος μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης και να τη βοήθησε στον αγωνα της να δικαιώσει τον Λάμπρο, ωστόσο δεν παύει να υποστηρίζει τους χουντικούς κλαι το καθεστώς. Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια ταγματάρχης δεν διστάζει να κατηγορήσει τις αδελφές Σταμίρη για αντιστασιακή δράση.

Ο Ζάχος καταλαβαίνει πως ο Πέτρος είναι εκείνος που κινεί τα νήματα και αποφασίζει πάση θυσία να σταματήσει τη δράση του. Έτσι ζητάει από τον Ντούνια να βρει τον τρόπο να κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου. Μάλιστα ο Ζάχος δεν μένει εκεί. Στήνει παγίδα στον Πέτρο και καταφέρνει να του κλείσει την εφημερίδα.

Ωστόσο ο Πέτρος θα ανακαλύψει σύντομα τον ηθικό αυτουργό και η σύγκρουσή του με τον Ζάχο είναι θα είναι αναπόφευκτη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η ανέυρεση ενός πτώματος κοντά στοπ Διαφάνι ταράζει όλους τους κατοίκους.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ της Δευτέρας (31/1/2022)

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο