Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Πέτρος, Ζάχος και Ακύλας σε μια σύγκρουση που τα ανατρέπει όλα

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για την επίθεση που θα καταλήξει σε μακελειό, σοκάροντας το Διαφάνι, κάτι που όμως δεν θα αποτελέσει τη μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί ο Ακύλας Μεγαρίτης με τα σχέδια του.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Ακύλας ετοιμάζεται για απόδραση

Η Δρόσω δίνει την πολυπόθητη απάντηση στον Κωνσταντή. Ο Δούκας αντιμετωπίζει την οργή της Πηνελόπης, ενώ η Μυρσίνη βλέπει πως έχασε και την κόρη της.

Κι ενώ πλησιάζει η ώρα του γάμου, ο Ακύλας βάζει μπροστά το σχέδιο της απόδρασής του. Ο Πέτρος με τον Ζάχο παρακολουθούν τον Χρήστο και προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδιά του. Θα τα καταφέρουν;

Την ίδια στιγμή, ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό ότι θέλει να φύγει, ενώ η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το παιδί που γέννησε η κοπέλα που είχε βιάσει ο γιος της.

Είναι εγγόνι της και νιώθει την ανάγκη να του προσφέρει την αγάπη που δεν του έδωσε εκείνος.

Τέλος, η ίδια δεν αντέχει να διαχειριστεί την απώλεια του άντρα που αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή της. Στο μυαλό της έρχονται όλα τα λάθη που έκανε τόσα χρόνια και σιγά σιγά οδηγείται στην τρέλα.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς: