Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τα τιμολόγια καίνε τον Ακύλα - Ο Θανάσης «πίσω» από τους φόνους!

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις που έρχονται στις Άγριες Μέλισσες!

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, όπου οι εξελίξεις αναμένεται να εκτοξεύσουν την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, τα όσα συμβαίνουν στο Διαφάνι σοκάρουν και ο Ακύλας είναι σε πολύ μεγάλο κίνδυνο για να αποκαλυφθούν τα πάντα.

Την ίδια στιγμή μπορεί να οδηγηθεί στη φυλακή, αφού η Αιμιλία έχει συμμαχήσει με τη Ζωή προκειμένου να βρουν όλα τα κατάλληλα στοιχεία.

Στα χέρια των δύο αδερφών, έρχεται ένα έγγραφο πολύ σημαντικό που θα παίξει αρκετά μεγάλο ρόλο και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Όλα τους τα σχέδια θα αποκαλυφθούν όμως, όταν ο Λευτέρης καταλάβει τι ακριβώς πάνε να κάνουν. Θα έχει άραγε κάποια συνέπεια αυτό;

Ο Θανάσης πέφτει στην… παγίδα!

Ακόμα θα δούμε τον Λάμπρο και τον Πέτρο να κάνουν τα πάντα για να μάθουν που είναι οι σοροί των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο βουνό.

Αυτό θα το καταφέρουν, κάτι που θα δώσει ελπίδα ότι σύντομα θα αποκαλυφθούν και οι δολοφόνοι τους, προκειμένου να σταθούν μπροστά στη δικαιοσύνη.

Έτσι, αυτή η ανακάλυψη θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σε ένα αρκετά επικίνδυνο σχέδιο. Ωστόσο, τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή.

Ο Θανασάκης είναι αυτός που τελικά πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει στο νεκροταφείο. Ο νεαρός στοχοποιείται πως γνωρίζει πολλά και η είδηση της σύλληψής του διαδίδεται γρήγορα.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα καταρρακώνονται και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να σώσουν το παιδί τους, που ήδη είναι πολύ μπλεγμένο.

Ο Ακύλας με τον Μελέτη ενημερώνονται και φοβούνται πως θα μιλήσει, ενώ ο Ντούνιας καλείται να τα κουκουλώσει. Ωστόσο, ο εισαγγελέας Κουρτέσης, ο οποίος έχει πια αναλάβει την υπόθεση, είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω.

Όλα όσα θέλετε να μαθαίνετε για τις Αγριες Μέλισσες είναι στο mediatime.gr!