Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ξανά στο στόχαστρο ο Λάμπρος - Ξεσκεπάζονται τα σχέδια της Ελένης!

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να καθηλώνουν χιλιάδες τηλεθεατές και ακολουθούν δυνατές εξελίξεις.

Αρκετές εξελίξεις αναμένεται να έχουμε στις Άγριες Μέλισσες, με το δικαστήριο να βγάζει απόφαση για τον Δούκα, που σε πολλούς δεν θα αρέσει.

Ο Μελέτης θα δείξει τις προθέσεις του, κάτι που θα φέρει την Κορίνα απέναντι του και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την σκληρή αλήθεια.

Από κει και πέρα, η Ελένη θα χαρεί λίγο μετά από κάποια νέα που θα της δώσει ο Ζάχος, ωστόσο η ατυχία δε θα αργήσει να έρθει ξανά στο Διαφάνι, αφού ο Λάμπρος βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο, με τα πράγματα να παίρνουν πολύ αρνητική τροπή.

Μάλιστα θα κινδυνεύσει πολύ και η Ελένη, αφού όλα της τα σχέδια θα αποκαλυφθούν και μάλιστα σε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε.

Τέλος, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα πάρουν τελικώς διαζύγιο, αφού ήρθε η ώρα να υπογράψουν τα χαρτιά και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα!

Απόψε στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα δούμε πολλά, με τον Δούκα να αρνείται ξεκάθαρα την πρόταση που του έχει κάνει ξανά ο Ακύλας για να του δώσει άλλοθι.

Ωστόσο η Μυρσίνη δε θέλει να το αφήσει έτσι και κάνει τα πάντα γι’ αυτόν, ζητώντας τη βοήθεια της Αντιγόνης.

Την ίδια ώρα, η αποστολή της Ελένης είναι ξεκάθαρη, να βρίσκεται όσο περισσότερο γίνεται στην Εστία, προκειμένου να μαζέψει πληροφορίες και να προστατέψει τα αγαπημένα της άτομα.

Ο Λάμπρος από την πλευρά του έχει βρει τον Βάϊο στη… γωνία και τον πιέζει όσο δεν πάει, κάτι που τον κάνει να «σπάσει» και να τα ομολογήσει όλα.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και μένει να δούμε αν η τηλεθέαση θα βρει της Άγριες Μέλισσες ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.