Άγριες Μέλισσες: Πιο συναρπαστικό από ποτέ το φινάλε στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 - Η σκηνή που θα μας καθηλώσει.

Πιο συναρπαστικό από ποτέ το φινάλε στις Άγριες Μέλισσες - Η σκηνή που θα μας καθηλώσει.

Άγριες Μέλισσες: Μετά από τρία χρόνια το φετινό καλοκαίρι η πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία και απ’ ότι φαίνεται θα γίνει μεταξύ άλλων με μια σκηνή που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για το ποιο είναι το τέλος της σειράς, αλλά και πώς τελειώνει η ιστορία της Δρόσως με τον Κωνσταντή.

Από την μεριά του, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο τηλεοπτικός «Νέστορας Φαναριώτης» προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Όπως ανέφερε, σύντομα θα παρακολουθήσουμε μια σκηνή μεταξύ του Νέστορα και του Μελέτη που θα συγκλονίσει.

«Η μοίρα του Νέστορα είναι αδυσώπητη. Και πάλι τον φέρνει απέναντι σε νεοφασίστες, σε παιδιά μπερδεμένα, όπως ο Θανασάκης, αλλά και ο Μελέτης.

Η ιστορία που δεν μαθαίνεται, επαναλαμβάνεται. Ο Θανασάκης και ο Μελέτης δεν ακολούθησαν το σωστό δρόμο, αλλά το λάθος και έμπλεξαν με χουντικούς. Ο Νέστορας δεν φοβήθηκε να τους μιλήσει ανοιχτά για τους κινδύνους που διατρέχουν. Δεν θέλω να προδώσω το τι θα γίνει με τον Μελέτη, αλλά η σκηνή ανάμεσα σε αυτόν και τον Νέστορα θα συγκλονίσει το κοινό.

Ο Νέστορας θεωρεί ότι χρωστάει στην Ανέτ, τη μητέρα του, να παίξει αυτό το ρόλο. Παίρνει λοιπόν τη θέση της και του ζητά να απομακρυνθεί από τον Ακύλα και τους Άβαντες. Το θεωρεί χρέος του. Με ποιον τρόπο θα λειάνει και θα γλυκάνει την ψυχή του; Οι τηλεθεατές θα δουν αυτό το πλησίασμα και τη μέθοδο που έχει επιλέξει για να σώσει τον Μελέτη», δήλωσε.