Άγριες Μέλισσες: Ντούνιας και Ακύλας γίνονται ορκισμένοι εχθροί

Οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν αυλαία και το Διαφάνι συγκλονίζεται από εξελίξεις!

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στο τελευταίο επεισόδιο στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στο φινάλε να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Μέσα από το Sportime έχετε διαβάσει για τις δραματικές ώρες που θα βιώσει η Μυρσίνη που βρίσκεται σε αδιέξοδο αναφορικά με τον θάνατο του γιου της.

Άγριες Μέλισσες: Ντούνιας και Ακύλας γίνονται ορκισμένοι εχθροί

Ο Ντούνιας αντιδράει στην παράνοια του Ακύλα κι από σύμμαχος γίνεται εχθρός του. Καταφέρνει να γλυτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα προκειμένου να γλυτώσουν απ’ τους άντρες του.

Ο Ζάχος, ο Πέτρος κι ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος… και η νύχτα βάφεται με αίμα. Το επόμενο πρωί όλοι μετρούν νεκρούς κι αγνοούμενους.

Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου.

Η Ελένη με τον Δούκα θα έχουνε μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί, φαίνεται πως θα κλείσουνε για πάντα.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη δε θα έχουν ευτυχισμένο τέλος, με τον πρώτο να πεθαίνει από τα χέρια του Ακύλα, ενώ η δεύτερη δεν αντέχει στην απώλεια του και μετά από τρία εγκεφαλικά δεν καταφέρνει να μείνει στη ζωή.

Έπειτα ο Μελέτης θα σκοτώσει τον Ακύλα και θα πιαστεί από την αστυνομία και η καταδίκη του θα είναι θάνατος.

Μετά απ’ όλα αυτά που θα συμβούν, η σειρά θα μεταβεί έξι χρόνια μετά, στη χρονιά του Πολυτεχνείου.

Η χούντα πέφτει, το Διαφάνι τελικώς δε θα γίνει αεροδρόμιο, ενώ η Δρόσω θα έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Κωνσταντή και ο Σέργιος θα μάθει τα πάντα για την πραγματική του μητέρα.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς: