Με μεγάλη δόση χιούμορ, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου αποκάλυψαν έναν καυγά που είχαν στα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Με μεγάλη δόση χιούμορ, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου αποκάλυψαν έναν καυγά που είχαν στα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Οι Άγριες Μέλισσες καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό στην Ελλάδα για τρεις σεζόν στον ΑΝΤ1, με τη σειρά να ρίχνει «αυλαία» την Πέμπτη που μας πέρασε. Ακόμη με το αφιέρωμα για το πώς γυρίστηκαν οι Άγριες Μέλισσες, «το τελευταίο πέταγμα», ήρθε πρώτο στην τηλεθέαση την Κυριακή (10/7), ξεπερνώντας το X-Factor.

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, οι εκ των πρωταγωνιστών της σειράς Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Μαρία Κίτσου που ενσάρκωσαν τον Λάμπρο και τη Ελένη αποκάλυψαν ένα γερό καυγά που είχαν στα γυρίσματα.

Οι δύο ηθοποιοί που αγαπιούνται «τρελά» στο σήριαλ μίλησαν για το περιστατικό με ιδιαίτερα χιουμοριστική διάθεση, λέγοντας πως μετά τον τσακωμό τους είχαν να γυρίσουν μαζί μια σκηνή αγάπης!

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη μέρα για μένα και τη Μαρία. Ήταν μία μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο – γιατί δεν είναι όλα ρόδινα – πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά. Σκοτωνόμαστε. Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα “Σταμάτα!”. Για πρώτη φορά δεν ήθελα να τη δω και δεν ήθελε να με δει. Από κάτι ασήμαντο», είπε αρχικά ο Γκοτσόπουλος.

Και συνέχισε με ακόμη πιο γλαφυρό τρόπο: «Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι σχεδόν δεν μιλιόμαστε. Και πάμε λήψη. Έφευγε ο ήλιος και έπρεπε να προλάβουμε. Κι έπρεπε να την πάρω αγκαλιά και να της πω το “Θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι”. Και έπρεπε αυτό να βγει πολύ γλυκό, πολύ αληθινό, και με όλη την αγάπη και την ελπίδα. Εγώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω, ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου απέδωσαν τόσο εξαιρετικά τους ρόλους τους, ώστε δεν είναι λίγοι εκείνοι πως η ερωτική τους σχέση υφίσταται και εκτός σειράς. Αμφότεροι όμως ε έμμεσο τρόπο διέψευσαν την σχετική φημολογία.

Από την άλλη που τους χάνεις, που τους βρίσκεις όλο μαζί είναι. Μαζί στη σκηνή στην «Ηλέκτρα», μαζί σε διακοπές πέρυσι το καλοκαίρι, μαζί στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη (η Δρόσω στις Μέλισσες) στη Σύρο, μαζί και στην σκηνή του Γυάλινου να τραγουδούν τραγούδια από τις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε παρακάτω Γκοτσόπουλο και Κίτσου να περιγράφουν τον καυγά τους στις Άγριες Μέλισσες