Δολοφονία που σοκάρει τις Άγριες Μέλισσες και φέρνει αλυσιδωτές εξελίξεις στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Τον τρόμο και τον διχασμό αναμένεται να σκορπίσει ένας θάνατος στο Διαφάνι, την ώρα, που η τηλεθέαση κάθε μέρα χαροπαλεύει…

Μία γυναίκα θα χάσει με φρικτό τρόπο τη ζωή της στη σειρά του ΑΝΤ1, και τα ερωτήματα για το αν ο θάνατος αυτός προήλθε από φυσικά αίτια ή αν δολοφονήθηκε σκεπάζουν το χωριό.

Μόνο αυτοί, που ευθύνονται για τον θάνατό της γνωρίζουν την αλήθεια. Φαίνεται πως ήθελα να κλείσουν στόματα για πάντα με αποτέλεσμα μία ηρωίδα, που έκανε για λίγο την εμφάνισή της στη σειρά, αποχωρεί επεισοδιακά.

Η Υπατία Σκαφά, που ξέρει πολλά και είναι έτοιμη να τα αποκαλύψει όλα, σύμφωνα με το 7 Μέρες TV μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα,  τον οποίο κατηγορεί για τον θάνατο του άντρα της. Εκείνος, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του…

Ο Πέτρος και η Ασημίνα πλησιάζουν την Υπατία, προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες. Χωρίς αποτέλεσμα, όμως, με την πίεση να είναι τεράστια και τον Ακύλα εμφανώς θορυβημένο.

Δε θέλει όμως να λερώσει τα χέρια του με αίμα, κι αναθέτει στον Μελέτη να βγάλει τη γυναίκα από τη μέση. Ο Πέτρος και η Ελένη αντιλαμβάνονται πως ο θάνατος αυτός δεν ήταν τυχαίος.

Ο Μελέτης παθαίνει σοκ και ξεσπάει στον Ακύλα. Ο τίτλος του δολοφόνου είναι πλέον πολύ βαρύς για εκείνον. Ακολουθούν τριγμοί και εντάσεις ανάμεσά τους. Η φιλία τους έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα.

Όλα όσα θα γίνουν στο επεισόδιο της Δευτέρας:

Τη Δευτέρα στις Άγριες Μέλισσες ο Νικηφόρος θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Πέτρο. Παράλληλα, η Ασημίνα θα μάθει για τη συνάντηση τους και το πρώην ζευγάρι θα έχει σοβαρή σύγκρουση.

Ακύλα και Μπάμπης γνωρίζονται με κακές προϋποθέσεις. Ερωτηματικό αποτελεί το αν ο Κυριάκος θα καταφέρει να εξομαλύνει την κατάσταση ή ο γιος του θα μπει εκ νέου στο στόχαστρο;

Η κατ’ ιδίαν πρόβα της Δρόσως με τον Λευτέρη θα πάρει απρόσμενη τροπή ενώ ο Ακύλας πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την έγκριση του αεροδρομίου, απ’ το καθεστώς. Το παρελθόν του Δούκα, έρχεται ξανά στην επιφάνεια μέσα απ’ τα γράμματα του πατέρα του ενώ μια συνάντηση του με την Αντιγόνη θα φέρει τα πάνω- κάτω.

Ο Νικηφόρος θα έχει στο νυχτερινό κέντρο μια ιδιαίτερη γνωριμία. Η Ζωή ενημερώνει τον Κωνσταντή πως ο Ακύλας έχει στοχοποιήσει τις αδερφές Σταμίρη ενώ ο Λάμπρος θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη…

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο διοικητής κρύβει μυστικά – Εκτός φυλακής ο Χρήστος

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Σφοδρή σύγκρουση Ακύλα με Μελέτη – Μια δολοφονία ανατρέπει τα πάντα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ισμήνη καταρρέει στο μήνυμα των απαγωγέων

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική και τον διώχνει από το σπίτι